۲۱ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۷
کد خبرنگار: 1102
کد خبر: 84911366
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

معاون وزیر کشور: استانها از ظرفیت ایرانیان خارج کشور برای سرمایه‌گذاری استفاده کنند

سمنان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور گفت: استفاده از ظرفیت ایرانیان مقیم در خارج از کشور برای سرمایه‌گذاری در حوزه تولید باید در دستور کار استانها قرار داشته باشد.

به گزارش ایرنا، محسن کوشش‌تبار روز پنجشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان افزود: دولت سیزدهم در بحث توزیع عادلانه و مردمی سازی یارانه ها زنجیر بزرگی را از پای اقتصاد ایران باز کرد و اقدام مهمی صورت گرفت.

وی خاطر نشان کرد: حوزه تجارت خارجی بسیار حائز اهمیت است و نویدبخش بودن گزارش های ارایه شده توسط استان سمنان در این حوزه ارزشمند است.

معاون وزیر کشور اظهار داشت: توانمندی‌های استان سمنان برای ایجاد یکی از زنجیره‌های اصلی تولید در کشور احصاء و برای اقدام‌های آتی سرمایه گذاری معرفی شود.

وی افزود: به واسطه انسجام، همدلی و همگرایی موجود در بین ارکان تصمیم‌گیری استان سمنان همراه با جدیت در اقدام‌های توسط استاندار و تیم‌ همراه، آینده بسیار خوبی برای این استان متصور هستیم.

کوشش‌تبار خاطر نشان کرد: اینکه استاندار سمنان با چهره ای پر انرژی و توان و اراده ای مستحکم،  توجه ویژه به بخش خصوصی و تولید دارند امیدوار کننده است و جای تقدیر دارد.

وی با بیان اینکه زنجیره ایجاد اراده در بین آحاد مدیران استان سمنان به درستی شکل گرفته است، افزود: استاندار سمنان در ورود به حل مشکلات و برطرف نمودن موانع ، جسور است و این‌ مهم هنر مدیریت ایشان را نشان می دهد.

معاون وزیر کشور گفت: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید فرصتی مناسب برای رفع مسائل استانی در حوزه صنعت و تولید است و موارد و مسائل مورد نیاز در سطح ملی نیز پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: بانکهای عامل استان، بازوی اجرایی و دست راست استاندار هستند و باید به طور ویژه و با جدیت همچون‌ گذشته در ادامه مسیر پیشبرد اهداف در حوزه ستاد تسهیل و رقع موانع تولید، پای کار باشند.

کوشش‌تبار تصریح کرد: بحث آب یک مقوله ملی است که فعالیت در این خصوص در مجموعه وزارت کشور در دستور کار قرار دارد.

استان سمنان نزدیک به یک‌هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی و معدنی دارد که با بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ۵۶ هزار اشتغال ایجاد کرده‌اند.

این استان دارای ظرفیت‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری از جمله در بخش معدن و صنعت است و به گفته کارشناسان، رتبه نخست از نظر تولید گچ، نمک، سلستین و زئولیت، رتبه دوم تولید سولفات سدیم و رتبه سوم تولید زغال سنگ و کرومیت در کشور دارد.

بر پایه گزارش‌ها، در استان سمنان ۴۲ نوع ماده معدنی شناخته شده، بیش از ۶۲۶ معدن وجود دارد و سالانه افزون بر ۲۲ میلیون تن مواد معدنی استخراج می‌شود که ذخیره قطعی معادن این استان حدود ۶۰۰ میلیون تن و ذخیره احتمالی آن‌ها حدود یک میلیارد تن است؛ البته بر پایه شواهد زمین‌شناسی پیش‌بینی می‌شود ذخیره معدنی این استان بیش از ۲ و نیم میلیارد تن باشد که این میزان ذخیره چشمگیر، در کشور کم‌نظیر است و قابلیت سرمایه‌‎گذاری توسط بخش خصوصی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha