به گزارش ایرنا، محسن یگانه کاری شامگاه پنجشنبه در هفتمین جشنواره صنعت چاپ و نشر خراسان شمالی اظهارداشت: آمار و اطلاعات دقیقی از حوزه صنعت چاپ در سطح کشور در دسترس نیست و جامعه هدف از برخی خدمات بی بهره می شود بنابراین ضرورت دارد تا آمار و اطلاعات دقیقتری در این حوزه بدست آید که این امر نیازمند کمک اتحادیه ها است.
وی افزود: اطلاعات کارکنان و تجهیزات واحدهای چاپی، ضرورت توسعه و افزایش تعداد چاپخانهها، آموزش پذیری و آموزش مستمر و توانمندسازی ازجمله چالشهایی است که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به طبع آن در استانها مواجه هستیم که باید در کنار هم و به همت اتحادیهها و فعالان این صنعت آن ها را برطرف کنیم.
دبیر بیست و دومین جشنواره صنعت چاپ و نشر کشور با تاکید بر اینکه متأسفانه آمار و ارقام و اطلاعات از ظرفیتها و نیازها بهروز نیست افزود: بر این اساس نمیتوانیم تصمیمهای درستی بگیریم و برخی از اقدامها و تصمیمها بر اساس حدس و گمانها اتخاذ میشود.
وی عنوان کرد: اگر سرشماری دقیق و مستمر و همواره بهروز شده از چاپخانهها (تعداد کارکنان، تجهیزات و سطح خدمات) به کمک اتحادیهها انجام شود، بهترین تصمیمها و اقدامها برحسب نیازها و اولویتها برای صنعت چاپ اتخاذ می شود.
ایجاد پل ارتباطی بین صنعت چاپ و نشر
سرپرست معاونت امور فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان شمالی نیز در این آیین گفت: باید پل ارتباطی بین صنعت چاپ و نشر ایجاد شود.
حجت الاسلام عباس سرشته گفت: اگر در حوزه چاپ و نشر فقط وابسته به حوزه هنری باشیم، فعالیت در این حوزه دشوار خواهد شد چرا که مسوولان صنعت نیز در این امر باید کمک کنند.
وی تصریح کرد: در همین راستا درصدد هستیم تا پل ارتباطی بین صنعت و چاپ ایجاد کنیم و از مشکلات این حوزه بکاهیم.
در پایان این جشنواره ۱۷ نفر از پیشکسوتان، کارگران فنی نمونه، مدیران نمونه، کارآفرینان برتر، طراحان نمونه حوزه صنعت چاپ خراسان شمالی با حضور مسوولان کشوری و استانی تجلیل شدند.
نظر شما