عطالله رییسی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بندر صیادی کنارک با داشتن ۹۰۰ شناور صیادی اعم از لنچ و قایق یکی از بزرگترین بنادر صیادی کشور بوده و جزء ۵۰ بندر کد دار صید تن ماهیان جهان محسوب میشود.
وی بیان کرد: شهرستان کنارک یک بندر مهم شیلاتی در کشور محسوب میشود و علاوهبر صیادی، بندری زیبا و توریستی با دسترسی به آب های اقیانوس و داشتن سواحل منحصر به فرد است.
معاون صید و بنادر ماهیگیری ادارهکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: افزایش ظرفیت گسترش صیادی و صید در راستای توسعه آن با توجه به پتانسیل منحصر به فرد اسکله کنارک در جنوب استان بعد از چابهار آن هم تا سه برابر ظرفیت، علاوهبر تحول در صنعت شیلات باعث ثمره بخشی قابل توجهی در توسعه سواحل مکران می شود.
وی با اشاره به اینکه در سفر سال گذشته رییس جمهور مصوبات خوبی برای بندر کنارک داشتیم افزود: پیشبینی می شود با برنامه تحولی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان شیلات ایران، در این فصل بیش از ۲۷۰ هزار تن صید داشته باشیم.
رییسی بیان کرد: یکی از بزرگترین شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان در شهرستان کنارک قرار دارد و با بیشاز ۳۰ واحد تولیدی سالانه با تولید ۱۰۰ تا ۱۵۰میلیون قوطی کنسرو نیاز کشور را تامین میکند.
به گزارش ایرنا، اسکله کُنارک که به عنوان بزرگترین اسکله صیادی کشور شناخته میشود یکی از مهمترین منابع معیشت و گذران زندگی ساحلنشینان این دیار به شمار میرود.
بندر صیادی کنارک در پنج کیلومتری مرکز این شهر جزو ۵۰ بندر کددار جهان در صید انواع تن ماهیان است و از قطب های مهم صید و صیادی کشور محسوب میشود.
از مجموع ۱۱ بندر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید آب های ساحلی جنوب سیستان و بلوچستان بنادر شهر کنارک، شهید رضایی زرآباد، پزم و تنگ در شهرستان کنارک برای صید و صیادی فعالند.
این شهرستان با حدود بیشاز ۱۱ هزار کیلومتر وسعت براساس سرشماری نفوس و مسکن ۱۳۹۵ جمعیتی معادل ۹۸ هزار و۲۱۲ نفر با ۲۳ هزار و۶۰۰ خانوار دارد و در ۶۳۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان وبلوچستان واقع شده است.
نظر شما