تامین فضا و امکانات آموزشی مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان قزوین در دستور کار قرار گیرد   

قزوین - ایرنا- رییس دانشگاه فرهنگیان قزوین گفت: با توجه به نیاز مبرم آموزش و پرورش به معلم در شرایط فعلی و سال‌های آتی و وظیفه خطیر دانشگاه فرهنگیان در این زمینه، تامین فضا و امکانات مورد نیاز آن باید در دستور کار مسوولان استان قرار گیرد.    

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا مشهدی روز شنبه در شورای آموزش و پرورش استان قزوین افزود: دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه مأموریت‌گرا بوده و مأموریت اصلی آن تأمین نیروی انسانی برای آموزش‌ و پرورش است و تمامی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی آن حداقل در سطح کارشناسی هستند.

وی اظهار داشت: این دانشگاه به رغم قدمت خود از سال ۹۱ با ساختار جدید و به نام دانشگاه فرهنگیان شروع به کار کرد و در حال حاضر در سطح کشور نزدیک به ۱۱۵ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و مهارت‌آموزی مشغول به تحصیل دارد.

مشهدی تصریح کرد: در حال حاضر سالانه ۲۰ تا ۲۵ هزار دانشجو در دانشگاه فرهنگیان کشور پذیرش می‌شود که متاسفانه در گذشته در برخی از سال‌ها این تعداد به چهار تا ۶ هزار دانشجو نیز رسید و چالشی به عنوان کمبود معلم در مدارس ایجاد شد.

این مسوول ادامه داد: خوشبختانه با درایت مقام معظم رهبری و توجه ویژه‌ای که به امر تربیت معلم داشتند ظرفیت دانشگاه فرهنگیان در چند سال اخیر افزایش یافت اما قزوین به دلیل محدودیت فضای آموزشی با مشکل مواجه است و استان قزوین نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه فرهنگیان دارد که امکان جذب یک هزار دانشجوی دیگر را طی سال‌های آتی در صورت تأمین زمین دارد.

وی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های دانشگاه فرهنگیان این است که دانشجویان آن از بدو ورود استخدام می‌شوند و معافی پسران از سربازی و اشتغال فارغ التحصیلان آن تضمین شده است و بیش از ۴۰ درصد نمایندگان مجلس شورای بعد از انقلاب از فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان بوده اند.

رییس دانشگاه فرهنگیان استان قزوین با اشاره به چالش‌های پیش روی این دانشگاه، خاطرنشان کرد: گسترش کمی و کیفی فضاهای آموزشی و سراهای دانشجویی یکی از این چالش ها است که انتظار داریم مسوولان استان همراهی و همکاری لازم را برای رفع آن داشته باشند.

مشهدی اضافه کرد: به منظور افزایش فضای دانشگاه فرهنگیان استان بخشی از فضاهای متعلق به دانشگاه که در اختیار آموزش و پرورش است می‌باید بازگردانده شود و همچنین خانه معلم نواب که به صورت موقوفی بوده و در دهه ۷۰ جزو دانشگاه فرهنگیان محسوب می‌شد به این مجموعه الحاق شود.

مشهدی با اشاره به حوادث اخیر در کشور یادآور شد: دانشگاه فرهنگیان در بحث اغتشاشات و اعتراضات هیچ گونه موردی نداشته و فضای متفاوت و به دور از حواشی را سپری کرد.

تامین فضا و امکانات آموزشی مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان قزوین در دستور کار قرار گیرد   

چهار مدرسه کانکسی قزوین در سال تحصیلی جدید حذف شدند

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این شورا گفت: در استان ۲۰ مدرسه کانکسی با ۱۰ دانش آموز داریم که در سال تحصیلی جدید چهار مدرسه کانکسی با احداث فضاهای جدید حذف شدند.

نقی سیاهکالی مرادی افزود: در راستای مولد سازی فضاهای آموزشی دارای ظرفیت تجاری در داخل شهر مقرر شد تا ۱۵ مهرماه این مدارس شناسایی شده و تبدیل وضعیت شوند.

وی با اشاره به طرح‌های نیمه تمام آموزشی در استان، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۵ طرح نیمه تمام آموزشی در استان داریم که برخی از این طرح‌ها تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و بیش از ۱۵ طرح در حال تکمیل و واگذاری است. 

سیاهکالی مرادی از احداث ۱۰ هزار متر مربع فضای آموزشی توسط خیران در استان خبر داد و افزود: محرومیت برخی از مناطق از داشتن مدرسه استاندارد و بافت فرسوده بسیاری از مدارس در روستاها و همچنین در شهرها و مراکز استان، ایجاد مدارس را در مکان‌های که از تراکم جمعیتی بیشتری برخوردار است ضروری می کند.

این مسوول با اشاره به مشکلات دانشگاه فرهنگیان و اهمیت تربیت معلم، گفت: امروز مهمترین نیاز آموزش و پرورش کشور، تربیت معلم است و دانشگاه فرهنگیان بستری روشن در این زمینه است و باید حمایت لازم از آن صورت گیرد.

در ادامه این جلسه موضوع افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان،تاسیس پردیس فرهنگیان در شهرستان تاکستان و احداث ۱۰ هزار مترمربع فضای آموزشی توسط خیران در استان بحث و بررسی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha