به گزارش ایرنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز یکشنبه در جریان نود و هفتمین جلسه شورای شهر تذکراتی را مطرح کردند.
علیرضا نادعلی سخنگو و نایب رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بازدید خود و سایر اعضای شورای اسلامی شهر تهران از نمایشگاه کاشی و سرامیک در نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب اظهارداشت: برگزاری این رویداد در نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب ظرفیت مناسب و کافی این مجموعه را نشان داد؛ به همین منظور نظر به تأکید مؤکد شورای اسلامی شهر تهران و مصوبات مستحکم این شورا در مورد «الزام شهرداری تهران به انتقال فعالیتهای نمایشگاه بینالمللی تهران به مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب»، مصوبه سی و سومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر تهران در تاریخ ۳۰ آذر ۱۴۰۰، از شهردار تهران قویاً درخواست داریم تا با صرف هزینه و اتخاذ راهکارهای راهبردی درست برای تکمیل بخشهای بعدی این نمایشگاه در حداقل زمان ممکن اقدام انجام شود.
وی افزود: در این نمایشگاه با حداکثر ظرفیت، امکان پذیرش همه نمایشگاههای بزرگ بیش از پیش وجود داشته و بهانهای برای ادامه این بههم ریختگی شهری که به واسطه برگزاری نمایشگاهها در محل فعلی ایجاد شده، باقی نماند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: همچنین از دستگاههای بالادستی همچون شورای عالی ترافیک و مجموعههای همکار از جمله پلیس راهور درخواست میشود تا نهایت همکاری را در عدم صدور مجوز و جلوگیری از برگزاری نمایشگاههای بزرگ و بینالمللی در محل فعلی (خیابان سئول) اعمال کنند.
نادعلی ادامه داد: روز گذشته (شنبه ۲۳ مهر) دیداری با سردار هادیان فر رئیس پلیس راهور فراجا داشتم که بر این موضوع تاکید شد.
برگزاری نمایشگاه در سئول موجب رنج مردم میشود
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این باره گفت: در سالهای گذشته تفاهم نامهای منعقد شد که طبق آن بنا بود نمایشگاه با ازدحام زیاد در محل دائمی نمایشگاه تهران برگزار نشود.
وی افزود: شهرداری بعد از چند سال مشاوره گرفتن و هزینه کرد سرمایه، زمین های شهر آفتاب را خریداری کرد و نمایشگاه بزرگ با همه امکانات و تاسیسات ساخته شد.
چمران با اشاره به ادامه روند برگزاری نمایشگاههای پر مخاطب در محل نمایشگاههای بین المللی تهران، ادامه داد: اکنون برگزاری نمایشگاه در سئول موجب رنج مردم میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه به خاطر درآمد، سلامت و زندگی و اعصاب مردم را به خطر نیاندازید، تصریح کرد: به وزیر صمت اعلام میکنیم که آمادگی همکاری داریم.
وی ادامه داد: همه چیز آماده است و مردم شهر هزینه کردهاند که در آسایش و آرامش باشند و بزرگراه ها فلج نشود.
چمران یادآور شد: تاسیسات این بخش مربوط به ۵۰ سال قبل است، امیدواریم گوش شنوایی باشد که سخنان را بشنود.
جای خالی مادران شهدا در دیوارنگاره «زنان سرزمین من»
حبیب کاشانی عضو شورای اسلامی شهر تهران درباره دیوارنگاره میدان ولیعصر با عنوان «زنان سرزمین من» تذکر داد و گفت: سازمان اوج تا امروز هزاران اقدام خوب داشته است اما هدف وسیله را توجیه نمیکند؛ اینکه با حملهای مواجه شدیم که این اقدام به زعم سازمان اوج برای اتحاد در زمینههای مختلف مفید بودهاند، جای خود اما در میان این زنان سرزمین من، یاد کردن از مادر شهیدان افراسیابی مغفول مانده است همچنین مادر پنج شهید میتوانست جزو زنان سرزمین ما باشد و از این دریچه نگاه مردم را جلب کند.
این عضو شورا، با طرح این پرسش که چرا در شورایی که یک پنجم اعضای آن بانوان تحصیلکرده و فرهنگی هستند، با این افراد مشورت نشد، گفت: کمترین کاری که سازمان اوج در این باره میتوانست انجام دهد، مشورت گرفتن از این اعضا بود.
کاشانی ادامه داد: مادر شهیدان افراسیابی، پنج فرزند خود را از دست داده است و این اتفاق کمی نیست، یک مادر بهتر عمق اتفاق را درک میکند. تقاضا داریم اگر قرار است چنین اقداماتی انجام شود، شورا را هم مطلع کنند.
وی تاکید کرد که جای خانوادههای شهدا در دیوار نگاره میدان ولیعصر با عنوان زنان سرزمین من، خالی بود.
بی توجهی رسانه ملی به اخبار شهری
پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بیتوجهی رسانه ملی نسبت به بازتاب اقدامات روحیه بخش در شهر تهران تذکر داد و گفت: از دوستان خود در سازمان صداوسیما انتظار داریم، توجه بیشتری نسبت به پخش اخبار مدیریت شهری و اقداماتی که در حال انجام است، داشته باشند.
وی افزود: تهران به عنوان مرکز کشور که نقش الگودهی دارد، همواره در صدر توجهات رسانهای بوده است؛ در حال حاضر اخبار شهرداری و شورای اسلامی شهر تهران در وقت مردهای از شبکه تهران پخش میشود که هیچ بینندهای ندارد.
سروری، با درخواست تجدید نظر در سیاستهای صداوسیما در مورد پخش اخبار استان تهران، گفت: روز گذشته ۲۰۰ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان تهران شد، در شهریور نیز ۵۹۱ اتوبوس زمین مانده خارج از خط به این ناوگان اضافه شده بود، به این ترتیب نزدیک ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس در تهران فعال شده است که اتفاق بزرگی است، اینها میتواند برای مردم امیدبخش باشد آن هم در شرایطی که تحت فشار روانی از سوی افراد اغتشاشگر هستند تا بدانند که خدمت ادامه دارد و خادمان مردم در شورا و شهرداری با توان بیشتر این روزها در حال خدمتگزاری هستند.
پرداخت ۸۰ درصد پول اتوبوس از محل یارانه
سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران نیز با تأکید بر اینکه روز گذشته یکی از روزهای خوب مدیریت شهری بود، گفت: سهمیه واگذاری اتوبوس از سوی دولت از سال ۸۹ متوقف شده بود اما پس از وقفه ۱۲ ساله الگوی گذشته مورد توجه وزارت کشور قرار گرفت و با پیگیری خوب شهرداری تهران، روز گذشته ۲۰۰ اتوبوس تک کابین وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شد که اتفاق خوبی است.
وی افزود: هرچند شهر حداقل به هفت هزار اتوبوس نیاز دارد؛ پیش بینی شده حداقل بیش از هزار دستگاه اتوبوس از طریق دولت وارد ناوگان شود.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد قیمت اتوبوس از محل یارانه داده شد، عنوان کرد: شهرداری در حال حاضر توان خرید اتوبوس با قیمت نجومی را ندارد.
وی افزود: با وجود اینکه مشکل حمل و نقل در تهران با مینی بوس برطرف نمی شود اما ۶۲ مینی بوس نیز به ناوگان اضافه شد.
تشکری هاشمی از شهردار تهران خواست که پیگیری ها بیش از پیش ادامه پیدا کند و مستمر باشد و سهمی نیز به طور مشخص برای تاکسی های تولید داخل تعیین شود.
نظر شما