۲۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶
کد خبرنگار: 5369
کد خبر: 84914285
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

همکاری دانشگاه دولتی انگلیس با پلیس شکنجه گر بحرین

تهران- ایرنا- برخی سیاستمداران و نهادهای حقوق بشری خواستار توقف همکاری یک دانشگاه دولتی انگلیس با آکادمی پلیس بحرین شدند که در آن، زندانیان شکنجه می شوند و نقض حقوق بشر جریان دارد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از پایگاه عربی ۲۱، در پی انتشار گزارش هایی مبنی بر نقض حقوق بشر از سوی دستگاههای امنیتی بحرین، برخی سیاستمداران و نهادهای حقوقی از دانشگاه دولتی "هادرسفیلد" انگلیس خواستند که به روابط خود با این دستگاه های امنیتی را پایان دهد.

این دانشگاه برنامه ای را در زمینه علوم امنیتی در آکادمی پادشاهی پلیس بحرین مدیریت می کند و اخیرا دو گروه فعال در زمینه حقوق بشری گزارشی منتشر کردند که نشان می دهد برخی زندانیان در این آکادمی مورد شکنجه قرار گرفته اند.

این درحالی است که سخنگوی دانشگاه هادرسفیلد این گزارش ها را "ادعاهای جدید" خوانده و اعلام کرده است که اظهارنظری‌ درخصوص آنها نمی کند.

بر اساس توافق انجام شده میان دانشگاه هادرسفیلد و دولت بحرین، این دانشگاه در طول پنج سال گذشته تقریبا ۲۵ نفر از نیروهای امنیتی این کشور را هرساله آموزش داده است.

در چارچوب این برنامه آموزشی، نیروهای امنیتی روانشناسی جنائی و راه حل های مسائل تروریستی و درگیری ها را آموزش می بینند.

این دانشگاه در بیانیه ای در سال ۲۰۱۹ اعلام کرده بود که آموزش و تدریس در آکادمی پادشاهی در نزدیکی منطقه «جو» در نزدیک شهر منامه پایتخت بحرین انجام می شود. بزرگترین زندان بحرین به نام "جو" نیز که در آن گروهی از زندانیان سیاسی و عقیدتی و فعالان سیاسی و حقوق بشری نگهداری می شوند، در این منطقه قرار دارد.

اخیرا دیده بان حقوق بشر و مرکز حقوق و دموکراسی بحرین در گزارشی اعلام کردند که برخی زندانیان در این آکادمی مورد ضرب و شتم، تعرض، بی خوابی و شوک برقی قرار گرفتند.

این گزارش برگرفته از اسناد و مدارک قضایی و رسمی و شهادت ۸ زندانی است که دولت بحرین آن ها را به اعدام محکوم کرد.

سفارت بحرین در انگلیس در واکنش به این گزارش ها مدعی شده که اقدامات لازم برای توقف نقض حقوق بشر را اتخاذ کرده است.

سفارت بحرین ادعا کرد است که رفتارهای ناشایست فردی توسط نیروهای پلیس این کشور در گذشته انجام شده و اکنون انجام نمی شود و در مورد گذشته نیز تحقیقات در این زمینه انجام شده و برخوردهای لازم نیز صورت گرفته است.

بحرین از ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی شاهد قیام مردمی علیه حکومت بحرین است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند. 

در جریان قیام مردمی بحرین، ده‌ها هزار نفر شهید و زخمی شده اند و حکومت بحرین همچنین صدها بحرینی را سلب تابعیت کرده است. 

گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها حکومت بحرین را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha