علی احمدی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: ویروس آنفلوآنزا انواع خاصی دارد و به سه دسته خفیف، متوسط و شدید تقسیمبندی میشود که تاکنون بیماران که در استان شناسایی شدند شدت بیماری آنها از نوع خفیف و متوسط بوده است و هیچ یک نیازی به بستری در مراکز درمانی پیدا نکردند.
وی ادامه داد: با این وجود افزایش شیوع ویروس آنفلوآنزا در برخی استانهای کشور در کنار شیوع کرونا یک تهدید است و باید تا میتوان با رعایت دستورالعملهای بهداشتی از ابتلای گسترده به بیماری جلوگیری کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه عامل بیماری سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا ویروس است، تصریح کرد: سرماخوردگی با گلودرد آغاز می شود و پس از چند روز بینی را هم درگیر میکند، در بزرگسالان همراه با تب نیست و بهبودی آن یک هفته طول میکشد.
احمدی خاطرنشان کرد: این در حالی است که ویروس آنفلوآنزا دارای علائم شدیدتری نسبت به سرماخوردگی بوده و با خستگی، ضعف عضلانی و اسهال و استفراغ همراه است و بهبود آن تا چند هفته به طول میانجامد، از سوی دیگر مبتلایان به کرونا نه تنها علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا را دارند بلکه دچار کوفتگی بدن، بیحالی، تب، سردرد و از بین رفتن حس بویایی نیز میشوند.
وی با بیان اینکه واکسن آنفلوآنزا به میزان کافی در استان وجود دارد، افزود: برای تشخیص هر یک از این بیماریها علاوهبر توجه به علائم، باید تست سوآپ حلق داد.
رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری در ادامه روند شیوع کرونا در استان را کاهشی اعلام کرد و گفت: این روند کاهشی شکننده است و با شروع فصل سرما و کاهش رعایت دستورالعملهای بهداشتی احتمال افزایشی شدن آن وجود دارد.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین رنگبندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستانهای بروجن، لردگان و خانمیرزا در وضعیت آبی و شهرستانهای شهرکرد، اردل، بن، سامان، کیار و کوهرنگ در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارند.
نظر شما