به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین نظری روز پنجشنبه در نشست خبری که در محل نمایشگاه شهر آفتاب برگزار شد، اظهار داشت: نقاط پرخطر شهر تهران از لحاظ آب گرفتگی شناسایی شده است و عملیات لایروبی کانال ها نیز به گونه ای نیست که در مدتی کوتاه به اتمام برسد بلکه این طرح باید به صورت مداوم اجرا و موانع موجود در محل عبور آب برطرف شود.
وی ادامه داد: برای مواجهه با شرایط بارندگی ها به خصوص روزهای برفی برنامه ریزی های لازم انجام شده است و در صورت بروز مشکل با صبوری و پشتکار، مسائل را دنبال خواهیم کرد.
معاون شهردار تهران گفت: برای رُفت و رُوب و نظافت شهری طرحی را در دستور کار داریم که پس از جمع آوری دیدگاه های تخصصی و کارشناسی های به نتیجه خواهد رسید.
نظری با اشاره به تقویت حوزه نگهداشت و نظافت شهر، تاکید کرد: مشکلاتی در این زمینه وجود دارد اما، خلاقیت و نوآوری هایی نیز در این حوزه در دست انجام است که مورد توجه قرار خواهد گرفت.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران در خصوص جمع آوری برخی مخازن جمع آوری زباله در اغتشاشات اخیر، گفت: مزاحمت هایی برای مردم با سطل های زباله شهرداری انجام می شد و باید مدیریتی در این زمینه صورت می گرفت اما اکنون از این شرایط عبور کردیم و اکثریت مخازن به سطح شهر بازگشته است.
وی با اشاره به جولان موش در برخی جوی و جداول شهر تهران، گفت: سازمان مدیریت پسماند برنامه خود را در این زمینه ارائه کرده و هزینه های زیادی برای مقابله با این معضل شده است اما، هنوز نتیجه ای که مردم احساس کنند، حاصل نشده است.
به گفته او، برای مبارزه با موش در سطح شهر تهران انواع سموم شیمیایی و گیاهی در حال آزمایش شدن است اما نباید فراموش کرد که شهر در دوره هایی نوسازی شده و به دلیل همین توجهی به این موضوع نشده است و تعداد حفره هایی که استعداد تولید موش را ایجاد کرده اند، افزایش یافته است؛ از این رو لازم است که محیط هایی که منجر به تکثیر موش ها می شود، با برنامه ریزی های مناسب از بین برود.
نظری در بخش دیگری از صحبتهای خود در رابطه با مدیریت مصرف آب در سطح شهر تهران، گفت: در بهره برداری از آب نگاه مناسبی در کشور وجود ندارد و در مواردی از آب شرب برای مصارفی که می توان با آب غیرشرب نیازهای لازم را تامین کرد، استفاده می شود.
وی تاکید کرد: در استفاده از چاه ها نیز لازم است که موضوع فرونشست ها مورد توجه قرار گیرد و آب مورد نیاز فضای سبز هم باید با هماهنگی وزارت نیرو از پساب های تصفیه شده تامین و استفاده شود.
نظری افزود: در همین راستا، سیاست شهرداری نگهداشت چمن های موجود و ممانعت از کاشت سطوح جدید است و بدین ترتیب در صورت از بین رفتن چمن، عملیات احیاء صورت نمی گیرد و درخت جایگزین می شود.
به گفته وی، رخداد فرونشست زمین نیز به این دلیل است که برخی آبهای بالادست شهر تهران به صورت مدیریت نشده از سطح رودخانه ها عبور می کنند که ضرورت دارد برای این مساله، برنامه ریزی شود تا این آب به لایه های زمین منتقل شود و از شهر خارج نشود.
شهر تهران دارای ۷۳۰ کیلومتر مربع مساحت و ۲۲ منطقه شهرداری است.
نظر شما