استاندار: کرمانشاه شناسی در دانشگاه‌ها، مدارس و ادارات تدریس شود

کرمانشاه - ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان، آغاز تدریس کرمانشاه شناسی در مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان بسیار ضروری است که این موضوع باید ترویج و توسعه پیدا کند تا همه بیش از پیش با ظرفیت ها و میراث فرهنگی استان آشنا شوند.

به گزارش ایرنا؛ «بهمن امیری مقدم» پنجشنبه شب در جلسه ستاد سفر استان در استانداری تاکید کرد: کرمانشاه دارای ۲ هزار و ۴۰۰ اثر فرهنگی و تاریخی است که این میراث باید هر چه بیشتر معرفی و شناسانده شود که این موضوع در جذب و توسعه گردشگری بسیار موثر خواهد بود.

وی افزود: این آثار باید حفظ و به همه معرفی شود تا مردم از سراسر کشور و جهان به دیدن این آثار بسیار زیبا و ارزشمند مشتاق شوند.

معرفی کرمانشاه نیاز به تبلیغات و اطلاع رسانی دارد

استاندار کرمانشاه بیان داشت: در برخی از کشورها که حتی دارای جذابیت خیلی زیادی هم در بحث میراث فرهنگی و تاریخی نیستند اما با انبوه گردشگران مواجه هستند که این کار فقط با تبلیغات حاصل شده است که ما با این همه جاذبه و ظرفیت های بسیار زیاد در بحث تاریخی و فرهنگی، خیلی بهتر می توانیم شاهد حضور گردشگران باشیم که این کار نیازمند معرفی و اطلاع رسانی هر چه بیشتر از این ظرفیت ها است.

امیری‌مقدم با اشاره به بعضی از کم کاری ها در گذشته در بحث میراث فرهنگی استان عنوان کرد: مدیران ذیربط در بحث گردشگری که در حال حاضر دارای مسئولیت هستند نباید بی تفاوت بوده و وظیفه دارند با کار جهادی و انقلابی نسبت به توسعه بخش گردشگری اقدام کنند که این مهم منجر به نشاط اجتماعی در جامعه خواهد شد.

وی به یکی از ظرفیت های مهم گردشگری کرمانشاه یعنی "سراب نیلوفر" اشاره کرد و گفت: چرا این سراب با این همه زیبایی که می توانست در توسعه گردشگری بسیار موثر باشد و زمینه هر چه بیشتر گردشگران را فراهم کند دچار مشکلات امروزی شده؟ اما باید توجه داشت که با تلاش و پیگیری می توان مشکلات آن را حل کرد و این سراب را همچون گذشته زیبا و مفرح ساخت و کرمانشاه دارای ظرفیت های بسیار دیگری همچون بیستون، طاق بستان، معبد آناهیتا، غار قوری قلعه و... می باشد که زمینه ساز توسعه گردشگری و رونق گردشگری در استان خواهند بود.

استاندار کرمانشاه از همه مدیران خواست که نسبت به موضوع گردشگری و میراث تاریخی استان دغدغه داشته باشند و با تلاش خود، بستر لازم را برای غنای هر چه بیشتر این ظرفیت ها در استان فراهم سازند.

امیری مقدم یکی از برنامه های لازم اجراء برای توسعه گردشگری در استان را آغاز تدریس کرمانشاه شناسی در مدارس، دانشگاه ها و ادارات استان عنوان کرد و گفت: این موضوع به عنوان مصوبه این جلسه باید به اطلاع همه رسانده شود ؛ بحث کرمانشاه شناسی با توجه به ظرفیت های منحصر به فرد استان بسیار ضروری است که باید در مدارس، دانشگاه ها و ادارات ترویج و توسعه پیدا کند تا همه بیش از پیش با این میراث فرهنگی بسیار غنی آشنا شوند.

تورهای گردشگری در استان راه اندازی شود

مقام ارشد استان همچنین خواستار راه اندازی تورهای گردشگری استانی به منظور بازدید مردم استان از آثار تاریخی و گردشگری در تمام نقاط استان شد و گفت: باید این تور گردشگری راه اندازی و فعال شود که مردم هر شهر آثار تاریخی و فرهنگی دیگر شهرها را مشاهده کنند که این منجر به نشاط و شادابی در جامعه خواهد شد و از سوی دیگر در مسیر رونق گردشگری و اطلاع رسانی از ظرفیت های تاریخی و فرهنگی بسیار موثر خواهد بود.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر این مطلب که همه مکانیزم ها و ابزارهای لازم برای معرفی هر چه بیشتر ظرفیت های گردشگری استان باید بکار گرفته شود، اظهار داشت: بیلبوردهایی در سطح شهرها وجود دارد که شهرداری ها موظف هستند طبق برنامه های مشخص این مکان ها را برای معرفی ظرفیت های استان اختصاص دهند.

وی با بیان اینکه در بحث توسعه گردشگری همه چیز پول و اعتبار نیست بلکه این فکر و اندیشه است که منجر به رونق گردشگری می شود، گفت: می توان از تجربیات سایر کشورها که در بحث توسعه گردشگری موفق عمل کرده اند، استفاده کرد و بیش از پیش به جذب سرمایه گذار که در رونق اقتصادی و اشتغال نیز موثر خواهد بود، کمک کرد.

مقام ارشد استان از شهرداران خواست که در کنار مسئولین میراث فرهنگی به دنبال توسعه و رونق گردشگری در شهرها باشند و رسیدگی و مرمت بناهای تاریخی و فرهنگی را در اولویت های کاری خود قرار دهند.

امیری مقدم همچنین تشکیل نمایشگاه های دائمی در شهرستان های استان به منظور معرفی هر چه بیشتر ظرفیت های صنایع دستی و آثار تاریخی در شهرها را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی، ۲ هزار و ۲۰۰ اثر به ثبت رسیده در فهرست آثار ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.  

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha