به گزارش خبرنگار ایرنا، داراب بارگاهی روز شنبه به مناسبت گرامیداشت هفته ملی بیمه سلامت در نشست با خبرنگاران اعلام کرد: بر اساس این طرح در گام نخست مبتلایان ۲۳ نوع بیماری با عنوان خاص و صعب العلاج خدمات تشخیصی و درمانی رایگان دریافت میکنند.
وی افزود: براساس این طرح که مبتلایان به این بیماریها از سوی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شناسایی و نشان دار میشوند تا بتوانند به طور رایگان از خدمات مربوط به بیماری خود بهرهمند شوند.
بارگاهی ادامه داد: همچنین در سال جاری شمار مراکز تشخیصی و درمانی طرف قرارداد این بیمه با ۴۲ مرکز افزایش به ۴۹۰ مرکز رسیده است.
وی با اشاره به خدمات جدید در راستای گسترش چتر حمایتی بیمه سلامت، بیان کرد: در اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در ۲ ماه اخیر با ۱۰ ماما از بخش خصوصی قرارداد امضا شده است.
بارگاهی ادامه داد: در گام نخست تجویز دارو، برخی از آزمایشها و ویزیت این ماماها تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرد و در نشستهایی که با جامعه مامایی استان برگزار شد، قرار است این بخش بسته خدمتی خود را به بیمه ارائه کند.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان بوشهر اضافه کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ که خدمات ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است، ۱۲۰ پرونده بیمهای زوجین در این استان به ثبت رسیده است که ۵۰ پرونده مربوط به سال گذشته و ۷۰ پرونده مربوط به امسال بوده است.
وی افزود: تا کنون ۱۲۰ میلیون تومان سهم بیمه سلامت برای درمان زوجهای نابارور در قالب خسارتهای متفرقه پرداخت شده است اما مرکز ناباروری بوشهر هنوز پروندههای پذیرش شده خود را ارسال نکرده است.
بارگاهی با اشاره به اجرای طرح دارویار از ۲۳ تیرماه امسال، یادآور شد: بر این اساس ارز ترجیحی که پیشتر برای واردات دارو هزینه میشد، برای هزینه کرد خرید داروی مردم در اختیار سازمانهای بیمهگر قرار گرفته است و در فاکتورهای داروخانهها سهم بیمهشده، سهم سازمان بیمهگر و سهم ارزدارویی درج شده است.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان بوشهر افزود: بیمه سلامت در این استان تاکنون سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بابت ارز دارویی به داروخانهها پرداخت کرده است و مطالبات این بخش در مواردی که اسناد خود را ارائه داده باشند تا پایان شهریور ماه تسویه شده است.
وی اضافه کرد: مطالبات مراکز تشخیصی و درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت در بخش بستری (بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی) تا پایان مرداد ماه و در بخش سرپایی (مطبها و داروخانهها) تا پایان شهریور ماه پرداخت شده که در سالهای گذشته بی سابقه بوده است.
بارگاهی اعلام کرد: سال گذشته ۲۳۲ میلیارد و امسال تا کنون ۱۰۹ میلیارد تومان سهم بیمه سلامت برای درمان بیماران بوشهری به مراکز تشخیصی و درمانی این استان پرداخت شده است.
بارگاهی کنترل فشارخون و دیابت مراجعان صندوقهای بیمه روستایی و همگانی به پزشک خانواده را از طرحهای بیمه سلامت برای در بخش پیشگیری عنوان کرد و گفت: در زمان حاضر ۸۰ درصد از بیمه شدگان این سازمان بیمهگر در استان بوشهر را بیمهشدههای این ۲ صندوق تشکیل میدهند و هر پزشک خانواده میتواند تا سقف چهار هزار بیمار را خدمترسانی کند.
وی یادآور شد: سازمان بیمه سلامت ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت استان بوشهر را تحت پوشش بیمهای قرار داده است که افراد در صورت قرار گرفتن در دهکهای یک تا سه رایگان بیمه میشوند و با قرار گرفتن در دهک چهار با ۹۰ درصد تخفیف، پنج و ۶، ۷۵ درصد و هفت و هشت ۵۰ درصد تخفیف زیر چتر حمایتی بیمه سلامت قرار میگیرند.
بارگاهی تاکید کرد: افراد فاقد پوشش بیمهای میتوانند برای دریافت آن به دفاتر پیشخوان دولت یا سایت سازمان بیمه سلامت مراجعه کنند و تا پیش از مشخص شدن دهکبندی آنها تا سه ماه رایگان بیمه میشوند.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان بوشهر از اصحاب رسانه این استان بوشهر خواست تا خدمات تازه بیمه سلامت را بخوبی به مردم معرفی کنند تا بتوانند از این خدمات بهترین استفاده را ببرند.
نظر شما