به گزارش خبرنگار ایرنا، «پروین مفتح زاده » روز یکشنبه در کارگروه امور بانوان و خانواده خمین، افزود: حل مشکل ناباروری، کاهش سقط جنین، آسیب های تک فرزندی و کاهش حوادث از جمله موارد در حال بررسی و پیگیری در استان مرکزی است.
وی تاکید کرد: دانسته ها باید به باور تبدیل شوند و دوری از آموزه های دینی و تاثیر آن در باورهای مردم موجب مشکل در جامعه میشود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی گفت: بیشتر دستگاههای اجرایی هنوز قانون جمعیت را مطالعه نکردند و مواردی مانند مرخصی ۹ ماهه زایمان برای کارمندان زن را رعایت نمیکنند.
وی ادامه داد: بیشتر دستگاههای اجرایی هنوز قانون جمعیت را مطالعه نکردهاند و مواردی مانند مرخصی ۹ ماهه زایمان برای کارمندان زن را رعایت نمیکنند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی افزود: عوامل کاهش جمعیت در خمین شناسایی و یک فرآیند براساس این عوامل تعریف شود.
مفتح زاده اظهار داشت: اقدامات لازم درخصوص جمعیت توسط دستگاههای اجرایی باید ماهانه ارسال شود.
فرماندار خمین نیز در این کارگروه گفت: فرهنگ زیربنای انقلاب اسلامی است و زنان شاه کلید تربیت و فرهنگ هستند.
«حمید کمانکش»ادامه داد: ریل گذاری برای ارتقای حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خمین در حال انجام است و حل مسائل این حوزه ها نیازمند برنامه ریزی بلندمدت است.
وی افزود: بر نقش زن به عنوان معمار تربیت در اسلام و دیگر ادیان تاکید شده است.
فرماندار خمین گفت: خانواده و جمعیت موضوع تک بعدی نیست و باید در قالب جلسات، زنجیره ای برای احیای ارزش این نهاد مقدس و افزایش جمعیت تعریف شود.
نظر شما