به گزارش خبرنگار ورزشی ایرنا، مهدی مبینی روز دوشنبه همزمان با برگزاری مسابقات قهرمانی جهان مصر و کسب نخستین سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس توسط هانیه رستمیان تیرانداز جوان ایرانی، اظهار داشت: رشته تیراندازی یک رشته تجهیزات محور است و بدون سلاح بروز و مهمات، صحبت در خصوص موفقیت در این رشته بسیار سخت است.
وی ادامه داد: علی رغم مشکلات عدیده از جمله کمبود اعتبار، مشکل کمبود فشنگ، شرکت نکردن تیراندازان در اردوهای برون مرزی یا بسیاری از مسابقات خارجی، نتایج بدست آمده در مسابقات قهرمانی جهان مصر نشان داد تیراندازان بسیار مستعدی داریم که لایق حمایت جدی هستند تا بتوانند بخشی از توانایی خود را به منصه ظهور رسانده و برای ایران افتخارآفرینی کنند.
دبیر فدراسیون تیراندازی یادآور شد: جلسات متعددی با مسئولان وزارتخانههای ورزش و جوانان و دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح داشتیم و با توجه به وظیفه و اختیارات این دو وزارتخانه و امضای دو وزیر قرار است وزارت دفاع، فشنگ مورد نیاز ورزشکاران یعنی حداقل ۵۰۰ هزار فشنگ استاندارد را تامین کند.
مبینی افزود: امضای تفاهمنامه و اجرای مفاد آن گامی بزرگ برای توسعه رشته پر مدال تیراندازی است و ورزشکاران ما در چنین شرایطی قادر خواهند بود روزانه بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ فشنگ مرغوب برای شلیک در اختیار داشته باشند.
به گفته مبینی هر تیرانداز هفتهای سه جلسه تمرینی در بخش خفیف دارد و ۶۰۰ تا ۹۰۰ فشنگ شانس موفقیت تیراندازان ما را به شدت ارتقا میدهد.
هانیه رستمیان معجزه کرد
وی در ادامه هانیه رستمیان را یکی از شانسهای جدی کسب سکو و مدال ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس عنوان کرد و گفت: رستمیان در بخش دقت و سرعت با کسب عنوان پنجمی موفق به کسب سهمیه شد اما نکته جالب این است که از امتیاز ۳۰۰ بخش سرعت وی با امتیاز ۲۹۹.۵ امتیاز، نفر اول شد.
مبینی تصریح کرد: رستمیان و سایر تیراندازان تپانچه به دلیل نداشتن فشنگ تمرین زیادی در بخش سرعت نداشتند و از سوی دیگر تمرینات اندک آنان به صورت خشک و بدون فشنگ پیگیری شده است و کسب نتیجه و سهمیه المپیک در این بخش یک معجزه بود.
وی عملکرد رستمیان را ناشی از استعداد، جسارت، اعتماد به نفس و تمرکز بسیار بالای وی عنوان کرد و گفت: همه آنچه گفتم بیانگر توانایی بالای این تیرانداز بسیار جوان ایران است.
مبینی حمایت وزارتخانههای ورزش و جوانان و دفاع و پشتیبانی، کمیته ملی المپیک و بویژه مجلس شورای اسلامی از این رشته تجهیز محور را الزامی خواند و گفت: متاسفانه مجلس در تبصره ۱۴ هیچ اعتباری به رشته پر مدال تیراندازی اختصاص نداده و این درحالی است که برای برخی رشتههای غیر المپیکی بیش از ۱۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده است.
دبیر فدراسیون تیراندازی در ادامه از مسئولان محرم صفری رییس صنایع شهید شیرودی و سید محمد نبوی نژاد رییس گروه صنعتی این شرکت در تامین مهمات و تجهیزات برای تیراندازان پیش از اعزام به مصر و کسب موفقیت در این رقابت ها قدردانی کرد.
تلاش فدراسیون آماده سازی تیراندازان برای کسب سهمیه المپیک و موفقیت در مسابقات جهانی است
مبینی در ادامه گفت: تا پایان سال جاری مسابقات جام جهانی اندونزی در پیش است که در صورت تایید کمیته فنی، شرکت در این رقابتها، آمادگی فنی و روانی تیراندازان برای حضور در مسابقات کسب سهمیه که سال آینده برگزار میشوند را در سطح قابل قبولی افزایش می دهد.
این مدیر با سابقه ورزشی ادامه داد: سال ۱۴۰۲ را با سه رویداد مهم برای توزیع سهمیه المپیک در پیش داریم که به ترتیب قهرمانی جهان تیراندازی مرداد ماه به میزبانی جمهوری آذربایجان، رقابتهای تیراندازی قهرمانی آسیا به میزبانی کره جنوبی و مسابقات قهرمانی آسیا که بهمن ماه به میزبانی جاکارتا اندونزی برگزار میشود.
وی این سه مسابقه را فرصتهای کسب سهمیه تیراندازی برای ایران عنوان کرد و گفت: این سه رویداد مهم ورزشی اهداف سال آینده فدراسیون هستند و ما امیدواریم با کسب ۷ سهمیه در المپیک پاریس شرکت کنیم.
مبینی شانس کسب چند مدال المپیک را دور از دسترس ندانست و اضافه کرد: اگر روند درستی در اجرای برنامه ها داشته باشیمو اعتبار لازم، مهمات و تجهیزات کافی تامین شود شانس کسب مدال بیشتری نسبت به توکیو داریم. به گفته وی آخرین مرحله کسب سهمیه المپی در سال ۱۴۰۳ برگزار می شود که هنوز زمان دقیق برگزاری آن اعلام نشده است.
مسابقات تیراندازی قهرمانی جهان مصر که با حضور دهها تیرانداز از نقاط مختلف جهان از ۲۱ مهر ماه آغاز شده است امروز پایان می یابد و تیرانداز ایران با شرکت در آن موفق شدند ضمن کسب یک مدال نقره و سه برنز، نخستین سهمیه المپیک را برای ایران کسب کنند.
نظر شما