پیروزخواه: تیم بهتری نسبت به جاکارتا داریم/چالش اصلی واترپلو نداشتن دیدارهای تدارکاتی است

تهران- ایرنا- کاپیتان سابق تیم ملی واترپلو ایران در خصوص شرایط تیم ملی در مسابقات قهرمانی سال ۲۰۲۲ آسیا در بانکوک گفت: تیم ملی از بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا سرحال‌تر و بهتر است اما چالش اصلی نداشتن دیدارهای تدارکاتی است.

علی پیروزخواه کاپیتان تیم ملی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا روز چهارشنبه در خصوص وضعیت تیم ملی واترپلو ایران، اظهار داشت: تیم ملی از بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا سرحال‌تر و بهتر است. تقریبا ترکیب اصلی همان است البته چند نفر جدا شدند اما همه بازیکنان تجربه بیشتری دارند و هماهنگ‌تر شده‌اند. این که چند سال مسابقه رسمی نداشتند مشکل اصلی بیشتر تیم‌های آسیایی است. البته قزاقستان و ژاپن مسابقات رسمی را تجربه کردند اما تیم ایران در این مدت فقط دیدارهای تدارکاتی داشت و این موضوع قدری چالش برانگیز است.

وی افزود: قلبا می‌گویم چیریچ نعمتی بود که با تلاش‌های محسن رضوانی برای واترپلوی ایران آمد. هر چه گذشت ما بیشتر به فهم و درک مربیگری و تعصب او به تیم ملی پی بردیم. به دلیل شرایط خانوادگی فعلا این آخرین مسابقاتی است که چیریچ هدایت تیم ایران را بر عهده دارد. امیدوارم او با تیم ایران ادامه دهد اما در کنارش رضایی یک مربی شاخص است که همان دیدگاه‌ها را دنبال می‌کند و بعد از ۵ سال همکاری به چیریچ به تجربه و دانش خوبی رسیده است. تا جایی که من اطلاع دارم چیریچ در تمرینات اخیر از عملکرد رضایی راضی بود.

پیروزخواه درخصوص رقبای اصلی ایران در دور مقدماتی قهرمانی آسیا، گفت: اگر ازبکستان بازیکنان روس آورده باشد، قدری کار ما در بازی نخست سخت می‌شود. در بازی‌های آسیایی ۲۰۰۶ دوحه، ازبکستان سه بازیکن روس آورده بود. ما شناخت آنچنانی نسبت به ازبکستان نداریم شاید کادر فنی تیم ملی اطلاعاتی داشته باشد اما من نمی‌دانم که بازیکن غیر بومی دارند یا خیر. اگر بازیکنان بومی داشته باشد ایران قوی‌تر است.

وی درباره قزاقستان به عنوان یکی از قدرتمندترین تیم‌های آسیا نیز گفت: نتیجه بازی با قزاقستان قطعا نزدیک است ولی مساله این است که بازیکنان ما مسابقه زیادی نداشتند و قزاقستان چند مسابقه رسمی و جهانی داشته است. هر کدام از بازیکنان ما اگر یک مقدار در روز خودشان باشند می‌توانیم این تیم را ببریم. ما جوانگرایی کردیم و نتیجه را در بازی‌های آسیایی دیدیم حالا قزاقستان هم نسل جدیدی آورده است. باید دید بازیکنان ما می‌توانند به مدد تجربه یک کار بزرگ را رقم بزنند که امیدوارم این اتفاق بیافتد.

مربی پایه واترپلو ایران درباره نتیجه کار تیم ملی واترپلو یادآور شد: همه مدیران دوست دارند نتیجه بهتری بگیرند. کما اینکه بازیکنان ما هم همین انتظار را دارند که بهتر از جاکارتا نتیجه بگیرند. اما ما باید ببینیم چه کاشته‌ایم و چه انتظاری داریم؟ برای کسب مدال برنز در بازی‌های ۲۰۱۸ جاکارتا ۲ سال تدارکات خوب داشتیم. مربی، سفرها و مسابقات خوبی را در برنامه گذاشتیم. ما در دوره گذشته قهرمانی آسیا، به چین در پنالتی باختیم و در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ این تیم را بردیم. ما در این چهار سال چه کاشته‌ایم که بخواهیم نتیجه بهتری بگیریم؟ اگر برای طلا بذر کاشته باشیم و انتظار داشته باشیم اشکالی ندارد. رقبای ما هزینه بسیار زیادی روی تیم‌های خود داشته‌اند. الان به نظر من اگر بازیکنان ما برنز مسابقات را کسب کنند هم کار بزرگتری از جاکارتا انجام داده‌اند.

پیشکسوت واترپلو ایران خاطرنشان کرد: تنها پیشنهاد من برای خانواده واترپلو این است که تیم ملی را حمایت کنیم. به بازیکنان و هم تیمی‌های گذشته‌ام هم می‌گویم اگر متحد باشند حتما می‌توانند نتایج بهتری کسب کنند.

رقابت‌های واترپلو قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ به عنوان رقابت‌های انتخابی واترپلو قهرمانی جهان (فوکوکا_۲۰۲۳) به میزبانی تایلند با شرکت ۱۱ تیم از ۱۶ تا ۲۲ آبان ۱۴۰۱ در شهر بانکوک برگزار می‌شود.

تیم ملی واترپلوی ایران در گروه نخست این مسابقات با قزاقستان، تایلند، ازبکستان، اندونزی و کره‌جنوبی همگروه است. رقابت‌های دور مقدماتی در پنج روز و در ۲ گروه برگزار خواهد شد. پس از آن بازی‌ها به صورت ۱ با ۴ و ۲ با ۳ بر اساس رده‌بندی دور مقدماتی گروه های A و B پیگیری خواهد شد تا در نهایت چهار تیم مرحله نیمه نهایی مشخص شوند.

مردان واترپلوی ایران پیش از این در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ موفق به کسب مدال برنز شده‌اند.

گروه‌بندی مسابقات واترپلو قهرمانی ۲۰۲۲ آسیا: 

گروه A: قزاقستان، ایران، هند، ازبکستان، تایلند، کره جنوبی

گروه B: ژاپن، چین، سنگاپور، کویت، هنگ کنک

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha