۱۰ کودک مبتلا به سرطان در اراک بهبود یافتند

اراک - ایرنا - متخصص کودکان و نوزادان و فوق تخصص بیماری‌های خون و سرطان کودکان اراک گفت: ۱۰ کودک اراکی مبتلا به سرطان مغز استخوان حاد با مثبت شدن تست نهایی آزمایشات بهبود یافتند و به زندگی دوباره بازگشتند.

دکتر«وحید فلاحتی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۷۰ تا ۸۰ درصد کودکانی که به سرطان مغز استخوان ای الی ای مبتلا می‌شوند قابل درمان هستند و در صورت نیاز، می‌توان از پیوند مغز استخوان برای درمان استفاده کرد که هیچ کدام از این کودکان نیاز به پیوند مغز استخوان نداشتند و با شیمی درمانی مداوا شدند.

متخصص کودکان و نوزادان و فوق تخصص بیماری‌های خون و سرطان کودکان اراک گفت: همچنان سلامت این ۱۰ کودک زیر نظر پزشک قرار دارد و ارزیابی سلامت آنان مورد توجه است.

دکتر فلاحتی افزود: تمامی هزینه درمان از جمله شیمی درمانی و داروی این کودکان توسط موسسه خیریه حامیار که رقم بالایی بود، پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: ۳۰ تا ۴۰ بیمار مبتلا به سرطان از نوزاد تا ۱۸ سال تحت درمان هستند که امید است به درمان جواب مثبت دهند و به زودی شاهد بازگشت آنان به زندگی عادی باشیم.

سرطان مغز استخوان، شایعترین نوع سرطان در بین کودکان است

متخصص کودکان و نوزادان و فوق تخصص بیماری‌های خون و سرطان کودکان اراک گفت: سرطان مغز استخوان، شایعترین نوع سرطان در بین کودکان است و خانواده‌ها برای در امان ماندن از این بیماری  باید غربالگری که وزارت بهداشت در ماه‌های اولیه تولد تا یک سالگی تعیین کرده است را به دقت و درستی انجام دهند.

دکتر فلاحتی افزود: همچنین والدین باید هرسال، چکاپ آزمایش خون را برای فرزندان داشته باشند تا با نشان دادن اولیه علایم برای درمان اقدام و فرصت از دست نرود.

وی اظهار داشت: همچنین والدین باید در برخورد با علامت‌های بیماری غیرعادی که به درمان مقاوم هستند مانند تب هایی که با مصرف دارو پاسخ نمی‌دهند، درد استخوان شدید و شبانه، خونریزی غیرعادی، خونریزی مکرر دماغ، کبودی روی سطح پوست، عفونت‌های مکرر به سرعت به متخصص خون کودکان مراجعه کنند.

متخصص کودکان و نوزادان و فوق تخصص بیماری‌های خون و سرطان کودکان اراک گفت: میزان شیوع سرطان در ایران بالاتر از استاندارد جهانی نیست و بیشترین علت سرطان ژنتیکی است و ارثی بودن در آن دخیل نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha