جفعر شهامت روز سه شنبه در حاشیه بازدید ار بناهای فنی و جاده های شهرستان گناباد در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از مجموع طرحهای راهداری و حمل و نقل جاده ای و بهسازی محورهای مواصلاتی در حال اجرا در خراسان رضوی هشت هزار میلیارد ریال از محل مصوبه های سفر رییس جمهور و هیات دولت در ابتدای امسال به این استان و بالغ بر هزار میلیارد ریال سایر طرحهای در دست اقدام است.
وی تکمیل طرحهای مصوبه های سفر رییس جمهور و هیات دولت به خراسان رضوی را اولویت نخست رویکرد و اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای این استان ذکر کرد و گفت: از همه ظرفیتهای موجود برای سرعت بخشی در اجرای این طرحها فوق بهره گرفته می شود.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: بهسازی روکش محورهای مواصلاتی اصلی و شریانی و روستایی و طرح جامع پایانه های مرزی خراسان رضوی با توجه به حجم بالای ترانزیت کالا از این استان به افغانستان و ترکمنستان مهمترین طرحهای در دست انجام در این بخش به شمار می رود.
شهامت افزود: از این میزان، تنها ۷۲ طرح در بخش احداث و بهسازی روکشهای محورهای مواصلی اصلی و روستایی و بقیه در سایر بخشهاست.
وی با اشاره به این که ۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار گناباد از جاده آسفالته برخوردار هستند ادامه داد: اگر چه این میزان به اندازه سطح متوسط کشوری است ولی باید آسفالت جاده های این شهرستان که از چند سال قبل شروع شده و همچنان نیمه تمام باقی مانده است در سریع ترین زمان ممکن تکمیل و به بهره برداری برسد و با توجه به محدودیت منابع اعتباری این مساله در اولویت اقدامات این اداره کل در سال جاری قرار دارد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی با اشاره به این که روکش آسفالت ۲۵ کیلومتر از جاده های شهرستان گناباد در حال اجراست گفت: تکمیل طرحهای نیمه تمام و تامین اعتبار برای بهسازی و جبران خسارتهای ناشی از سیلاب ابتدای سال جاری به محورهای مواصلاتی و ابنیه فنی اولویت نخست طرحهای راهداری در این شهرستان است.
شهامت با اشاره به ظرفیتهای گناباد در بخش حمل و نقلی و از جمله جا به جایی کالا، راه اندازی سیستم نوبت دهی بار را در این منطقه ضروری دانست و گفت: باید با بهره گیری از ظرفیت و توان شرکتهای بخش خصوصی این مساله محقق شود.
رییس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی هم گفت: با وجود آسیبهای زیاد به آسفالت جاده های این استان و نیاز مبرم به بهسازی و اجرای روکش آسفالت آنها ولی در دولتهای یازدهم و دوازدهم هیچ طرحی در این بخش اجرا نشد ولی در دولت سیزدهم به این مساله توجه شده است.
محمد صفایی دلویی با یادآوری قول مساعد مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی برای تامین اعتبار جبران خسارتهای سیلاب به جاده ها و بناهای فنی جاده ای و تکمیل طرحهای نیمه تمام این بخش در گناباد ابراز امیدواری کرد که این سفر نتیجه خوبی به دنبال داشته باشد.
فرماندار گناباد هم با اشاره به بیش از یک هزار میلیارد ریال خسارت سیلاب در ابتدای سال جاری به این شهرستان گفت: بخش زیادی از این خسارتها به جاده ها و ابنیه فنی و پلها وارد شد.
رضا نصیری افزود: جبران خسارتهای این بخش نیازمند توجه بیشتر مسوولان ذیربط به تامین اعتبار مناسب و تجهیزات مورد نیاز است.
وی با بیان این که گناباد با برخورداری از چهار هزار و ۷۰۰ دستگاه کامیون و کامیونت از ظرفیتهای زیادی در بخش حمل و نقل جاده ای برخوردار است ادامه داد: سامانه نوبت دهی بار از جمله خواسته ها و دغدغه های فعالان این بخش است.
شهرستان گناباد با ۸۹۱ کیلومتر جاده اصلی، فرعی و روستایی در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما