مشکلات صنایع دریایی با حضور رئیس جمهور بررسی می‌شود

بوشهر - ایرنا - مدیرکل صنایع دریایی و ریلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: مشکلات صنایع دریایی بزودی در نشست شورای عالی صنایع دریایی با حضور رئیس جمهور و هشت تن از وزیران و معاونان وی بررسی می‎‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید جعفری روز پنجشنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ویژه صنایع دریایی استان بوشهر اظهار کرد: قرار بود نشست شورای عالی صنایع در اواخر مهرماه برگزار شود که به آبان ماه موکول شده است.

وی بیان کرد: از مزیت‌ این شورا تصمیم‎‌گیری متمرکز است که تمام مجموعه‎‌های مرتبط با حوزه صنایع را در یک مسیر واحد و مشخص برای کمک به صنایع دریایی قرار می‎‌دهد.

جعفری ادامه داد: یکی از رویکردهای مهم دریافت تسهیلاتی از صندوق توسعه ملی است چراکه بخش زیادی از هزینه‎‌های صنعت دریایی ارزی است و با هدف رونق صنایع دریایی باید این مهم بخوبی محقق شود.

وی عنوان کرد: در این زمینه پیگیری‌های انجام شده تا منابع موردنیاز از محل صندوق توسعه ملی فراهم شود.

جعفری ادامه داد: در ارتباط با مشکل برخی از واحدها مبنی بر نبود اجازه ساخت شناور تا زمان مالکیت نیز از سازمان بنار و شیلات پیگیری لازم انجام خواهد شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: براساس پروانه‌های صنعتی صادر شده مجموع اشتغال استان بوشهر در حوزه صنایع این استان ۲۳ هزار و ۴۵۸ نفر است که این میزان حدود ۲۰ درصد آن در ۲۴ شرکت کشتی سازی فعالیت دارند.

مهدی صفوی افزود: این ۲۴ واحد بیشتر در ساخت شناورهای فلزی، فایبرگلاس ( زیر ۵۰۰ تن) و سکو فعالیت دارند که با احتساب اشتغال غیرمستقیم حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر در این بخش فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: صنعت کشتی سازی اشتغال‌زا و با ارزش افزوده بالا است که چنین  ظرفیتی می‌طلبد برنامه ویژه‌ و مدونی برای این حوزه تعریف شود.

مدیرکل صمت استان بوشهر گفت: صنعت دریایی سرمایه در گردش بالایی نیاز دارد که انتظار است نسبت به تامین آن اهتمام ویژه صورت گیرد.

صفوی اظهار کرد: در حوزه معدن نیز تاکنون ۲۴۸ فقره پروانه بهره‌‎برداری صادر شده که بیش از یکهزار و ۱۰۰ نفر در این بخش اشتغال دارند.

وی یادآور شد: عمده فعالیت‌ها این واحدها در تولید سنگ آهک، سنگ لاشه، سنگ گچ، واریزه کوهی مرمریت و مارن است.

صفوی ادامه داد: در حوزه تجارت نیز تاکنون یکهزارو ۴۰۰ کارت بازرگانی در استان بوشهر صادر شده و ۵۷ هزار و ۲۸۰ فقره واحد صنفی پروانه فعالیت دارند که اشتغال این بخش نیز بیش از ۱۵۰ هزار نفر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha