۸ آبان ۱۴۰۱، ۹:۰۵
کد خبرنگار: 1171
کد خبر: 84927256
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۰۰ تن خربزه درختی در سیستان و بلوچستان برداشت شد

زاهدان- ایرنا- مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیش‌از ۴۰۰ تن خربزه درختی('پاپایا) تا کنون در جنوب این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

اردشیر شهرکی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۴۰ هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان به کشت خربزه درختی اختصاص دارد، اظهارداشت: پاپایا به علت طعم ملایم و مطبوع که شبیه به مزه طالبی گرمک با عطر مخصوص به خود و همچنین به دلیل سهولت کاشت و زود به میوه نشستن و میوه دهی در سراسر سال مورد توجه است.
وی ادامه داد: هر درخت پاپایا که در تمام فصول سال دارای گل و میوه است، سالانه یک‌هزار کیلوگرم محصول تولید می‌کند.
مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال بیش‌از ۶۰۰ تن از این محصول برداشت شود.
وی افزود: ساکنان محلی منطقه از این میوه به دلیل خواص درمانی آن، در درمان بیماریهای گوارشی، قلبی، عروقی و سرطان روده استفاده می‌کنند.
شهرکی با اشاره به اهمیت کشت محصولات گرمسیری در سیستان و بلوچستان گفت: این استان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب، خاستگاه تولید متنوع‌ترین میوه‌های گرمسیری در کشور است و حتی در تولید برخی میوه‌ها در ایران بی‌رقیب محسوب می‌شود و طرفیتی بی‌بدیل برای ارز آوری دارد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع ترین میوه‌های گرمسیری کشوراست به طوری که در تولید برخی میوه‌ها در ایران بی رقیب است.
آب و هوای متنوع سیستان و بلوچستان زمینه را برای کشت انواع محصولات کشاورزی از جمله میوه‌های گرمسیری و سردسیری فراهم کرده است.
موز از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان است که نسبت به سایر محصولات گرمسیری بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و 'پاپایا' یا خربزه درختی نیز از دیگر محصولات گرمسیری استان محسوب می‌شود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به این استان راه یافته، خربزه درختی پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha