به گزارش خبرنگار ایرنا ، ساسان خوبیاری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در آموزش مربیان باید یک بازنگری اساسی صورت گیرد و با برنامه ریزی مربیان را به دانش روز آگاه کنیم.
وی تاکید کرد: اگر بخواهیم در آینده حرفی برای گفتن داشته باشیم و بدون دغدغه در مسابقات بین المللی شرکت کنیم راهی نداریم به غیر از آموزش دادن به مربیان چرا که امروز در دنیا روی مسایل علمی کشتی بیشتر کار می کنند.
ثانیه های آخر در کشتی سرنوشت ساز است
این پیشکسوت کشتی فارس با اظهار اینکه در کشتی هر ثانیه می تواند نتیجه را تغییر دهد، بیان داشت: بیشتر کشتی گیران دنیا از جمله امریکا در مسابقات جهانی صربستان در ۱۵ ثانیه آخر به دنبال فن بودند ودر این راه هم موفقیت های در لحظات پایانی به دست آوردند.
خوبیاری در مورد داوران کشتی هم گفت: فارس در گذشته چندین داور خوب و در سطح بین المللی مانند زنده یادان عباس شجاعی ، حبیب علیزاده، پساوند و اثنی عشر داشت اما متاسفانه امروز در کشتی فارس به دلیل عدم توجه با افت شدید مواجه بوده ایم برای همین در مورد داوران و مربیان برنامه داریم تا دوباره شاهد شکوفایی آنها باشیم.
فارس مطرح در جهان ، رده های پایه مغفول مانده
رئیس هیات کشتی فارس با بیان اینکه هرچند استان فارس از نظرصنعتی خوب نیست افزود: اما با رایزنی می توانیم حامیان مالی خوبی جذب کنیم چرا که کشتی فرنگی فارس در سطح جهانی و المپیک مطرح است برای همین تعدادی از صنایع فارس خواستار این هستند در کشتی این استان سرمایه گذاری کنند.
وی گفت: متاسفانه طی سال های گذشته کشتی فارس در رده پایه با اْفت محسوسی همراه بوده است و با وجود اینکه در بخش بزرگسالان جایگاه خوبی در سطح ملی داریم اما در رده نوجوانان، جوانان و نوجوانان خوب کار نشده است و باید در رده های پایه بیشتر کار کنیم.
کشتی آزاد به صورت سنتی کار شده
خوبیاری ادامه داد : فارس در کشتی فرنگی جایگاه خوبی دارد اما در آزاد به صورت سنتی کار شده است و هیچ گونه رشدی نداشته و حتی یک ملی پوش هم نداریم و باید علت عدم موفقیت این رشته جذاب هم به خوبی موشکافی و تجزیه تحلیل کنیم.
وی بیان داشت: برای بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگ ژو چین و المپیک ۲۰۲۴ فرانسه برنامه خوبی داریم و ازآنجا که در المپیک ۲۰۲۰ ژاپن ۲ کشتی گیر از فارس حضور داشتند به دنبال آن هستیم با تلاش و کوشش بیشتر سهمیه فارس را در المپیک آینده افزایش دهیم.
راه اندازی تیم های حرفه ای در آزاد و فرنگی
رییس هیات کشتی فارس با اظهار اینکه حیف است فارس در لیگ برتر کشتی فرنگی و آزاد تیم نداشته باشد، گفت: متاسفانه در سال های گذشته به دلیل نداشتن حامی مالی در سطح لیگ کشتی فرنگی و آزاد تیم نداشتیم اما می توانیم با توجه به ظرفیت هایی که در کشتی فرنگی داریم یک تیم خوب تشکیل دهیم که به عنوان قهرمانی دست یابد.
خوبیاری افزود: باید از وجود ظرفیت هایی همچون امید نوروزی و برادران نصیری برای احیای کشتی فارس استفاده کنیم و یکی از برنامه های ما هم استفاده از همین ظرفیت هاست.
باید کِشتی در حال غرق شدن را نجات دهیم
پیشکسوت کشتی فارس هم در این جلسه گفت: متاسفانه به دلیل عدم استفاده از تمام ظرفیت ها طی چهارسال گذشته نتوانستیم نتایج خوبی بگیریم و باید همه کمک کنند تا این کِشتی در حال غرق شدن را نجات و به ساحل آرامش برسانیم.
اسماعیل شاهرخی افزود: در رده های پایه هم ضعیف کار شده است و به نظر می رسد اعضای جدید هیات کشتی فارس کار بسیار سختی پیش رو داشته باشند اما می توان امیدوار بود با کمک پیشکسوتان و رسانه ها کشتی فارس را هم در رده فرنگی، ٰآزاد و آلیش به پویایی برسد.
فرهنگ و روح پهلوانی در کشتی فارس کمرنگ شده است
دبیر هیات کشتی فارس هم با بیان اینکه در گذشته خیلی به هم احترام می گذاشتندٰگفت: متاسفانه فرهنگ و روح پهلوانی در کشتی فارس کمرنگ شده است و باید در این زمینه بیشتر کار کنیم تا احترام به بزرگتر حفظ شود.
رضا محمد پورادامه داد: با توجه به اینکه در کشتی آزاد کار اساسی صورت نگرفته است برای همین هم باید روی این رشته نسبت به کشتی فرنگی چهار برابر کار کنیم تا به دوران خوب گذشته باز گردیم.
وی تاکید کرد: عدم رسیدگی مسئولان گذشته دررده سنی پایه خوب کار نشده است و باید درکمیته آموزش روی پایه ها آسیب شناسی کنیم و با عدالت محوری، شایسته سالاری و یک کار علمی و اصولی کشتی گیران فارس را با علم روزآشنا کنیم.
کار سختی پیش رو داریم
حمیدرضا نصیری دارنده چندین مدال رنگارنگ جهانی و آسیایی به عنوان نایب رئیس هیات کشتی فارس هم گفت: طی سال های گذشته بنا به دلایلی در کشتی فارس حضور نداشتم با این وجود تکلیف شده است که بتوانم از تجربیاتم در جهت شکوفایی کشتی فارس استفاده کنم و به نظرم کار سختی پیش رو داریم اما به اینده کشتی فارس بسیار خوش بین هستم.
وی تاکید کرد: تخریب کردن کار اسانی است اما آباد کردن و ساختن دشوار و زمانبر است و آنچه این روزها کشتی فارس به آن نیاز دارد وجود یک فضای ارام و به دور از حاشیه است تا بتوان اهداف و برنامه ها را پیاده کرد.
نصیری ادامه داد: زندگی و موفقیت خود را مدیون کشتی می دانم و با وجود اینکه تمایل شخصی به بازگشت به عرصه کشتی نداشتم اما به خاطر دینی که دارم این مسئولیت را قبول کردم و امیدوارم در پایان دور چهار ساله هیات کشتی نمودار مثبتی داشته باشد.
نظر شما