۸ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۲۸
کد خبر: 84927677
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۵۰۰ میلیارد تومان برای ورود صنایع یزد به حوزه دانش بنیان اختصاص یافت

یزد- ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد گفت: یکی از مطالبات بر حق حوزه نخبگان استان، ورود صنایع به بحث دانش بنیان است که در این راستا در سفر اخیر معاون علمی رییس جمهور به استان ۵۰۰ میلیارد تومان به این امر اختصاص یافت.

به گزارش ایرنا محمدعلی شاه حسینی روز یکشنبه به مناسبت برگزاری نخستین رویداد ملی سرمایه گذاری بر روی طرح های برتر فناوری "تا ثریا" در جمع خبرنگاران افزود: در این زمینه جلسات مختلفی با صنایع بزرگ استان برگزار شده و پیشنهادات خود را ارائه کردند که مدل های  در زمینه دانش بنیان برای آن طراحی شده است.

وی چالش و دغدغه شرکت های دانش بنیان را ضمانت بانکی بیان و اظهار کرد: در این زمینه برنامه هایی در دستور کار بوده و رایزنی های مختلفی جهت رفع آن در حال پیگیری است.

شاه حسینی اضافه کرد: همچنین برای حمایت از شرکت های دانش بنیان برای دستگاه ها و وزارتخانه های مختلف، بسته حمایتی تعریف شده و وظایف هر دستگاه در این زمینه مشخص گردیده تا بخشی از مشکلات تسهیلاتی دانش بنیان ها نیز با این اقدام حل شود.

وی  با اشاره به رتبه های مختلف در استان در حوزه های صنعت ، معدن ، کشاورزی و علمی افزود: باید در حوزه نوآوری و فناوری هم در سالهای گذشته بیشتر توجه میشد تا به جایگاه خوبی دست یابد.

بیشتر ریل گذاری اشتغال در سالها گذشته در حوزه صنعت و معدن بوده است و به حوزه دانش بنیان توجه نشده بودوی با اشاره به مهاجرت نخبگان استان اظهار کرد: بیشتر ریل گذاری اشتغال در سالها گذشته در حوزه صنعت و معدن بوده ، اگر این حوزه و صنایع بزرگ با حوزه دانش بنیان هم عجین شده بود، قطعا با مشکل دانش آموختگان استان امروز مواجه نبودیم.

شاه حسینی با اشاره به شعار سالجاری "تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین" افزود: خوشبختانه با نگاهی که در مدیران ارشد استان وجود دارد، فضا برای توسعه فناوری و نوآوری در استان ایجاد شده و سند تحولی "یزدنوین" نیز در همین راستا تدوین شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد ادامه داد: در این سند ۱۵ کار ویژه و اولویت مهم در قالب یزد نوین برای استان  تعریف شده که در همه این اولویت ها، توجه جدی به خلاقیت، جوانان، نوآوری، علم روز در رشته های مختلف شده است.

وی با بیان اینکه رویدادهایی که قرار است در استان برگزار شود با همین هدف است که می توان به رویداد ملی "تا ثریا" اشاره کرد، گفت: این  رویداد ۱۱ آبان در دانشگاه یزد برگزار می شود و امیدواریم برگزاری آن منجر به افزایش توان استان و جایگاه استان در حوزه فناوری همچنین  ایجاد اشتغال ثابت برای دانش آموختگان  و مهاجرت معکوس و ماندن نخبگان استان شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد تصریح کرد: این رویداد با نگاه نامگذاری سال و توجه ویژه به حوزه دانش بنیان و فناوری و بهم رسانی و جلب و جذب حمایت های مالی شرکت های بزرگ در سطح کشور، معرفی استعدادها و ظرفیت های استان بر پا می شود.

شاه حسینی  با اشاره به حمایت از شرکت های دانش بنیان یزد گفت: برنامه مدون و مشخصی برای دیدار و ملاقات چهره به چهره با شرکت های دانش بنیان به صورت هفتگی دردستور کار قرار دارد و این شرکت ها به طور مشخص و مصداقی مشکلات خود را با استاندار مطرح می کنند.

وی ادامه داد: در جلسات یزدنوین نیز با توجه به اولویت بندی مسائل شرکت های دانش بنیان، در زمینه مجوزها، مالیات، فروش و غیره  رفع این مسائل در دستور کار قرار دارد.

سال گذشته از محل تبصره ۱۸ بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان تسهیلات به نخبگان و شرکت های دانش بنیان پرداخت شد که در سال جاری تاکنون ۲۵۰ میلیارد تومان دریافت کردندمعاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد با اشاره به افزایش تسهیلات در جهت حمایت از شرکت های دانش بنیان خاطرنشان کرد: سال گذشته از محل تبصره ۱۸ بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان تسهیلات به نخبگان و شرکت های دانش بنیان پرداخت شد که در  سال جاری تاکنون ۲۵۰ میلیارد تومان دریافت کردند.

مشارکت ۳۰۰ دانشجوی نخبه یزد در طرح احمدی روشن

شاه حسینی گفت: طرح احمدی روشن نیز با محوریت حمایت از دانشجویان نخبه و در راستای حل مسائل استان اجرا شد که در قالب این طرح، به شرکت کنندگان بین ۱۲۵ تا ۳۰۰ میلیون تومان در سال پرداخت می شود که سال گذشته ۴۰ نفر و امسال بیش از ۳۰۰ نفر در این طرح شرکت کردند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد اظهار داشت: گرچه این طرح اشتغال دائمی نیست اما گامی در جهت رفع مشکلات مقطعی و حمایت از نخبگان است.

وصول ۵۹ طرح برتر فناورانه به دبیرخانه رویداد ملی «تا ثریا»

59 طرح فناورانه در رویداد ملی "تا ثریا" به یکهزار و 50 میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد

معاون هماهنگ کننده سپاه الغدیر یزد هم از وصول ۵۹ طرح برتر فناور به دبیرخانه رویداد ملی " تا ثریا" گفت:  این طرح ها به یکهزار و ۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارند که امیدواریم حمایت مالی از این طرح ها صورت گیرد.

سرهنگ علی نوری زاده افزود: حمایت مالی از این شرکت ها منجر به ایجاد اشتغال و ارتقا جایگاه جایگاه استان در حوزه فناوری و نوآوری می شود.

وی تصریح کرد: در راستای بیانیه گام دوم، مجموعه سازمان بسیج طرحی را به عنوان اعتلای بسیج طراحی کرد که این طرح مطابق با بندهای گام دوم انقلاب بود.

نوری زاده خاطرنشان کرد: در بند اول گام دوم، بحث علم و فناوری مطرح است و قرارگاهی نیز به این منظور تشکیل شد که این قرارگاه همه ظرفیت های بسیج را برای ارتقاء علم و فناوری پای کار آورد.

وی جریان سازی در حوزه علم و فناوری از دیگر اهداف تعیین شده قرارگاه یاد شده بیان کرد افزود: این رویداد بر اساس برنامه تحولی استان به عنوان یزدنوین اجرا می شود.

دبیر اجرایی رویداد ملی تا ثریا نیز هم گفت: اگر بخواهیم به رشد اقتصادی حقیقی دست یابیم تحقق این امر رشد علمی و حمایت از شرکت های دانش بنیان را می طلبد.

صادق زنده نور افزود: توجه به اقتصاد دانش بنیان، حرف تازه ای نیست اما اهمیت آن برای استان یزد بیش از پیش مشخص شده و جزو سه محور اصلی استان است و رویداد ملی تا ثریا نیز بر همین مبنا تعریف شده است.

رویداد ملی " تا ثریا"  ۱۱ آبان ماه در استان یزد با هدف پاسخگویی به نیازهای اولویت‌دار و فناورانه کشور در بخش‌های مختلف برگزار می شود.

کمک به رشد اقتصادی، کارآفرینی، ایجاد اشتغال و توسعه فن آوری از دیگر اهداف این رویداد است که در ۲ بخش سرمایه‌گذاری بر روی طرح‌های فناورانه اولویت‌دار و شناسایی و حل نیازهای فناورانه برگزار می شود 

محورهای برگزاری رویداد مذکور برنامه تحولی استان یزد بر پایه طرح "یزدنوین" شامل آب ، پوشاک ،خانواده ، سرمایه انسانی ، گردشگری، نساجی و غیره است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha