به گزارش ایرنا، محمدتقی صفری روز دوشنبه در نشست با اعضای هیات مدیره این طرح افزود: در این راستا دستگاههای اجرایی مرتبط تلاش مضاعفی برای حل مشکلات موجود و تسریع در تکمیل و بهره برداری این طرح انجام دهند.
وی هدف از این نشست و بازدید صورت گرفته را بررسی روند وضعیت اجرای مصوبه سفر پارسال هیات دولت به استان بوشهر در زمینه ایجاد شبکه برق رسانی موقت در این طرح عنوان کرد و گفت: روند ایجاد شبکه برق رسانی موقت مجتمع شهرک شیلاتی رودشور شمالی براساس اعتبار اختصاص یافته رضایت بخش است.
فرماندار گناوه بیان کرد: این طرح در رونق تولید و اشتغال آفرینی برای این منطقه بسیار اثرگذار است و نقش بسزایی در افزایش تولید و رونق صادرات میگو دارد.
بخشدار بندرریگ گفت: مجتمع شهرک شیلاتی پرورش میگوی رودشور شمالی متشکل از ۵۴ مزرعه ۵۰ هکتاری است که به عنوان یکی از بزرگترین سایتهای پرورش آبزیان کشور قلمداد می شود.
ضرغام محمدی افزود: بخشداری ریگ آمادگی کامل برای پیگیری مسایل و مشکلات این سایت از طریق دستگاههای مربوطه را دارد.
در این بازدید اعضای هیات مدیره و مجریان این طرح گزارشی از فعالیت های صورت گرفته ارایه دادند و اظهارداشتند: در صورت اعطای تسهیلات مورد نیاز در سال آینده بیش از ۴۰ درصد مزارع موجود زیر کشت خواهد رفت.
شهرستان گناوه با دارابودن بیشترین نوار مرزی ساحلی در استان بوشهر در زمینه طرحهای توسعه آبزی پروری گامهای خوبی برداشته و هم اینک با دارابودن سه سایت پرورش میگو به عنوان بزرگترین و قطب تولید کننده این آبزی در این استان محسوب میشود.
احداث مجتمع شهرک شیلاتی رودشور یکی از طرحهای توسعه آبزی پروری در این شهرستان به عنوان بزرگترین طرح مهم اقتصادی و ابرپروژه تولید میگو در کشور است.
یکی از ویژگیهای این شهرک ، متعهد شدن خود سرمایهگذاران در هزینههای زیرساختها بوده است که با بهرهبرداری کامل برای یکهزار و ۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم و یکهزار نفر نیز بصورت غیر مستقیم شغل ایجاد میکند.
نظر شما