به گزارش خبرنگار ایرنا، «داود منظور» عصر پنجشنبه در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی، افزود: استقبال شرکت های بورسی از این سامانه مطلوب بوده و از ابتدای آبان ماه تاکنون ۲۵ هزار صورت حساب توسط این شرکت ها صادر شده است.
وی ادامه داد: ۶۸۰ شرکت بورسی در کشور وجود دارد که این شرکتها از طریق شرکت های معتمد سازمان امور مالیاتی و یا به صورت مستقیم به این سامانه وارد و صورت حساب های الکترونیکی را ارسال می کنند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: پس از شرکت های دولتی، ثبت شرکت های دولتی از یکم دی ماه باید در سامانه پایانه فروشگاهی آغاز و به مدت سه ماه باید این شرکت ها بر روی سامانه مستقر شوند.
منظور گفت: هر سه ماه یکبار، گروه های دیگر باید در سامانه پایانه فروشگاهی ثبت نام کردند و تا یکم فروردین ماه سال آینده سایر شرکت های دولتی باید به این سامانه اضافه شوند.
وی یادآور شد: اجرای سامانه فروشگاهی باید از خرداد ماه سال گذشته آغاز می شد که با توجه به اینکه زیر ساخت های اجرای این قانون فراهم نبود و سامانه مرکزی مودیان در دولت قبل به مرحله تولید و بهره برداری نرسیده بود از ابتدای آبان ماه امسال فعالیت خود را آغاز کرده است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: سامانه فروشگاهی از یک سال گذشته تولید و اکنون در محیط عملیاتی این سازمان نصب شده و از طریق اینترنت برای همه فعالان قابل دسترسی است.
منظور با یادآوری وجود ۹ میلیون مودی مالیاتی در سطح کشور افزود: در این سامانه برای هر مودی مالیاتی کارپوشه اختصاصی ایجاد شده و هر فرد می تواند با کد ملی خود وارد پایانه فروشگاهی شده و وضعیت خود را مشاهده کند.
وی ادامه داد: در این سامانه یک کارپوشه برای فروشندگان و یک کارپوشه خریدار وجود داشته و صورت حساب هایی که برای خریداران ثبت می شود یک نسخه در این سامانه قرار گرفته و افراد می توانند با مراجعه به کارپوشه خود این صورت حساب ها را تایید کنند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: فروشندگان نیز هر صورت حسابی که صادر کنند یک نسخه در کارپوشه آنان در این سامانه نگهداری می شود.
منظور ادامه داد: با اجرای این قانون مالیات بر ارزش افزوده به صورت کامل شفاف شده و هر سه ماه یکبار می توان میزان مالیات بر ارزش افزوده فروشندگان را محاسبه کرد.
وی افزود: اجرای این طرح به صورت تدریجی در دستور کار دولت قرار گرفته تا ۹ میلیون مودی مالیاتی این سازمان بر روی سامانه مستقر شوند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: اجرای تدریجی این طرح در قانون پیش بینی نشده و این طرح نیازمند دریافت مجوز است.
در این نشست با حضور رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، استاندار مرکزی و برخی مدیران استانی این استان به پرونده مالیاتی هشت شرکت استان رسیدگی شد.
استان مرکزی از شمال به استانهای تهران و قزوین، از غرب به استان همدان، از جنوب به استان اصفهان و لرستان و از شرق به استان های قم و اصفهان محدود است و بر اساس سرشماری سال گذشته یک میلیون و ۴۲۹ هزار و ۴۷۵ نفر جمعیت دارد.
نظر شما