قدرتهای شیطانی می خواهند جلوی الهام بخشی انقلاب اسلامی را بگیرند

نوشهر - ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امروز تمام قدرتهای شیطانی می خواهند جلوی الهام بخشی انقلاب اسلامی را بگیرند و آنهایی که می خواهند مانع درخشش این خورشید عالم تاب بشوند کارشان بسان خفاشان تاریکی است که ره به جایی نخواهند برد.

به گزارش ایرنا، محمدمهدی اسماعیلی روز شنبه در همایش گرامی داشت هفته مازندران در روستای صالحان بخش کجور نوشهر افزود: امیدواریم با عظمتی که شکل گرفته و انسجام صفوف مردم ایران با صف های منسجم در کنار هم با همه قومیت ها و سلایق و تفاوت های جزیی زیر یک پرچم، پرچم عظمت ایران اسلامی این مسیر را تا رسیدن به قله نهایی و سپردن پرچم به صاحب اصلی ادامه بدهند.

وی اظهارداشت : انقلاب اسلامی به مردم سرافرازی هدیه کرده است این مردم امروز به واسطه این قدرت تاریخی و فرهنگی که در قالب نظام دینی به منصه ظهور رسیده به یک مکتب رهایی بخش و الهام بخش برای همه منطقه و همه مسلمین و آزادی خواهان تبدیل شده است. 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت : دشمن امروز سعی دارد جلوی نور افشانی این مکتب را بگیرد و امروز نزاغ ما یک نزاع تمدنی، فرهنگی است. 
اسماعیلی بیان داشت: آن چیزی که امروز شما مشاهده می کنید تمام قدرت شیطانی، عبری، غربی عربی و مرتجعین در منطقه تمام سرویس های جاسوسی  با انواع شگردها و عملیات های روانی خودشان با همه قدرت به صحنه آمده اند تا جلوی الهام  بخشی این حرکت نورانی را بگیرند. 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : خیلی ساده لوحانه و ساده اندیشانه است کسی تصور کند اتفاقی امروز استکبار رسانه ای و امپریالیزم خبری با تروریست رسانه ای شان دارند در این کشور دنبال می کنند یک نزاع سطحی باشد.

اسماعیلی ادامه داد : نه همه اینها بهانه برای جلوگیری از پوست اندازی این قدرت جدید در جغرافیای سیاسی دنیا با ریشه های عمیق تاریخی اش امروز دارد به یک جایگاه برتر در نظام بین الملل تبدیل می شود. 
وی افزود : تمام تلاششان این است با تحریم و با جعلیات و دوقطبی سازی و با دستمایه قراردادن دروغ، جامعه منسجم ایران اسلامی را برهم بزنند. 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد : امروز ما با این مبشرات وارد صحنه نزاع تاریخی شده ایم، ما رسالت تاریخی استقرار دولت صالحان را بر عهده داریم، دولت صالحان به پیشوایی امام عصر (عج ) این رسالت تاریخی را به جلو می بریم. 
مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : وقتی چنین رسالت تاریخی بر عهده داریم نمادسازی های ما انگاره های هویتی ما مبتنی بر این نظریه و این رسالات باید مبتنی  شود
وی با اشاره به برگزاری این همایش یادآور شد: اگر برای مازندران عزیز و با عظمت که قرن هاست برای این رسالت و ایفای این ماموریت الهی نیاکان و بزرگان ما تا پیروزی انقلاب جانفشانی کردند، نمادی که برای مازندران انتخاب شود باید با این انتخاب تاریخی همسو باشد و چه روز پر برکتی مردم بعیت کردند.

به گفته وی این منطقه خاص(صالحان کجور) که مطهر است به نور امامزاده واجب تعظیم است تجلیل از ریشه های تاریخی و فرهنگی نظام دینی است قدرت الهام بخشی خودش را از گسترده مرزهای جغرافیای و سیاسی فعلی عبور داده و باعث بیداری و خیزش در جهان اسلام شده و به مردم ایران عظمت و قدرت و سرافرازی را هدیه کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این روز بزرگ و پر برکتی که مردم با فرزندی از فرزندان رسول گرامی و امیرالمومنین بیعت کردند و استقرار دولت صالحان را در قرن سوم هجری در این منطقه آغاز کردند و ما امروز بعد از ۱۲ قرن در مسیر تحقق این ماموریت هستیم.
اسماعیلی ادامه داد: مسیری که پیشینیان ما  طی کردند در حسرت شکل گیری چنین نظام دینی عمرشان به پایان رسیده است و طواغیت اجازه ندادند یک نظام دینی مبتنی بر نظریه امامت در این کشور به صورت کامل حاکم شود تا این که در قرن چهاردهم امام خمینی بزرگ پرچم دار این ماموریت شد و امروز نهضت ما ۶۰ ساله شده است آنهایی که می خواهند در مقابل خورشید عالم تاب جلوی این درخشش را بگیرند کارش بسان خفاشان تاریکی که ره به جای نخواهند برد.
وی از همه برگزارکنندگان همایش گرامی داشت هفته مازندران قدردانی کرد.

روز ۱۴ آبان که با پیگیری‌های فرهنگ‌دوستان استان امسال در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران ثبت شد، فرصتی ارزشمند برای حفظ ارزش‌ها و شناساندن زبان، لباس، آداب و رسوم دیار علویان به هموطنان با گفتمان‌سازی و برگزاری آیین‌های متنوع است.

مازندران یا همان تبرستان از دیرباز بنام دیار علویان نامیده شده چرا که این منطقه عشق و علاقه خود را به خاندان عصمت و طهارت (ع) ثابت کرده و بیش از یک هزار و ۱۷۰ سال محبت به این خاندان در وجود مردمان غیورش نقش بسته است.

۱۴ آبان روز مازندران یادآور حضور علویون در این دیار سبز است و مردمان این منطقه در سال ۲۵۰هجری قمری اولین حکومت شیعی جهان را تشکیل دادند. این قوم در روز خجسته عید سعید فطر ۲۵۰ هجری قمری در مسجد جامع کجور نماز عید را به امامت حسن بن زید علوی برگزار کردند و با برپایی این نماز سنگ بنای نخستین حکومت شیعی در جهان را بنیان نهادند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha