به گزارش روز شنبه ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، حسن اکبری در نشست با رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: از زمان حضورم در معاونت محیطزیست طبیعی، تشکیل هستههای تخصصی و اتاق فکر با دعوت از متخصصان محیطزیست ایجاد شده که در این خصوص توانستیم موضوعات زیادی را در بحثهای متنوع محیط طبیعی بهویژه مدیریت حیاتوحش آغاز کنیم.
وی اظهار داشت: موضوعات محیطزیست بسیار متنوع، پیچیده و با بحثهای زیادی همراه است که میطلبد دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران به خصوص در گروه محیطزیست در رفع چالشهای محیط زیستی کشور به ما کمک کرده و پایاننامههای دانشجویی را به سمت رفع مشکلات محیطزیست سوق دهد.
وی افزود: حداقل در مسائل تولید داده، ارائه اطلاعات و نیز حمایت لجستیکی، میتوانیم در انجام پایاننامهها، دانشجویان این رشته را یاری کنیم.
معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: امیدواریم که همکاریهای بین سازمان محیطزیست و دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران تقویتشده و بتوانیم از ظرفیت همکاریهای مشترک یکدیگر استفاده کنیم.
استفاده از فناوری های نوظهور در حفظ محیط زیست
همچنین رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران در این نشست گفت: دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، کهنترین واحد آموزش علم منابع طبیعی در کشور است که از سال ۴۱ تأسیس و با سه گروه کار خود را آغاز کرده است.
مهدی قربانی اظهار داشت: محیطزیست طبیعی امروزه براثر فعالیتهای نادرست انسانی دستخوش تغییراتی شده و نیاز به این داریم که با استفاده از حفاظت مشارکتی، جوامع محلی را توانمند کنیم.
وی افزود: برای حفاظت مشارکتی، نیازمند توجه به پتانسیلهای اجتماعی و جوامع محلی از یکسو و هماهنگسازی دستگاههای اجرایی از سوی دیگر هستیم تا بتوانیم کاربرد فناوریهای نوظهور را در حفاظت از منابع طبیعی و محیطزیست بکار گیریم.
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران گفت: توجه نکردن به کارآفرینی طبیعتمحور، محیطزیست ما را تهدید میکند و آمادهایم تا با همکاریهای متقابل، گامی مثبت در این خصوص برداریم.
نظر شما