به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی افزود: همچنین محقق نشدن کامل پنجره واحد سرمایه گذاری و قوانین متعارض از دیگر مواردی است که بر فضای کسب و کار تاثیرگذار است.
به گفته وی توسعه فرهنگ تولید و اشتغال نیاز به تسهیل زمینههای سرمایهگذاری و تولید، ایجاد زیرساختهای لازم و نیز تغییر نوع نگاه به سرمایهگذاران دارد.
حمیدی تاکید کرد: باید با این نگاه به کرمان نگریست که این استان ظرفیتهایی دارد که اگر به فعلیت برسند، میتواند شرق کشور را متحول کند و در این زمینه حمایتهای حاکمیتی از تولیدکنندگان در حوزههای مختلف ضروری است.
نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان اظهار داشت: لزوم توجه ویژه به واحدهای دانش بنیان از دیگر وجوهی است که برای ارتقای جایگاه استان در حوزه فضای کسب و کار ضروری است.
حجت الاسلام حمیدی بیان کرد: نکته ضروری دیگر به منظور ارتقای جایگاه استان کرمان در حوزه فضای کسب وکار این است که باید به جای انتظار از دولت، به ظرفیت های بخش خصوصی توجه لازم انجام شود.
به گزارش ایرنا استاندار کرمان نیز چندی پیش با بیان اینکه برخی مسئولان و کارشناسان در سازمانها به صورت ذاتی با سرمایهگذاران مخالفند به رتبه ۲۹ این استان در فضای کسب و کار کشور اشاره و بیان کرد: آمار نشان میدهد بیشترین سهم بروز مشکل در این زمینه با ۵۵ درصد به نحوه اجرای قوانین بر میگردد.
انتقادها از وضعیت سرمایه گذاری و کسب و کارها در کرمان به عنوان پهناورترین استان کشور که ۱۱ درصد مساحت ایران را به خود اختصاص داده در حالی است که از فرصتهای بی نظیری در حوزه های معدن، صنعت، گردشگری، کشاورزی و سایر بخش ها مانند آی تی برخوردار است.
نظر شما