محمدرضا کریمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این افراد با همکاری و مشارکت دستگاه های حمایتی و اجرایی استان شناسایی و مشمول شیوه نامه فقر مطلق هستند.
وی اضافه کرد: هر چند افراد دارای فقر مطلق در سطح استان بیشتر در رده سنی میانسال، مسن و سالخورده می باشند اما در شناسایی آنان، میزان درآمد خانواده مورد بررسی قرار گرفته است.
به گفته این مسوول، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری دستگاه های متولی و اجرایی در حال رصد و شناسایی کامل افراد دارای فقر مطلق در استان بوده در حالی که خوشبختانه در این زمینه قزوین نسبت به سایر استان ها پیشرو می باشد.
کریمی خاطرنشان کرد: حمایت از این افراد بعد از مرحله شناسایی در قالب توزیع بسته های معیشتی و تخصیص منابع مالی و اعتباری آغاز خواهد شد که این مساله بعد از ابلاغ سیاست نامه اجرایی صورت می پذیرد.
این مسوول با اشاره به مناطق دارای فقر مطلق در سطح استان، تاکید کرد: مناطق محروم شناسایی شده مربوط به شهرستان های بویین زهرا، آوج و قزوین بوده که بیشترین میزان فقر مطلق را نسبت به جمعیت خود داشته اند.
وی با اشاره به شایعاتی در خصوص پرداخت تسهیلات به مردم از محل یارانه ها، افزود: با توجه به وضعیت اجتماعی و اقتصادی کنونی انتظار داریم مردم هرگونه خبری را در حوزه یارانه از طریق سایت وزارتخانه، فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی مربوط پیگیری کنند زیرا در حال حاضر بازار شایعات و حاشیه ها در این رابطه داغ بوده و پرداخت وام ۱۰ میلیون تومانی برای یارانه ها نیز از جمله این شایعات است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین با اشاره به دهک درآمدی خانوارها، اظهار داشت: هر ۶ ماه یک مرتبه اطلاعات خانوارها توسط سازمان هدفمندی یارانه ها مورد بررسی قرار می گیرد و در صورتی که دهک درآمد خانواری بنا به برخی دلایل تغییر کند اقدام لازم صورت گرفته تا حق هیچ خانواری در این راه تضییع نشود.
نظر شما