«بهروز محمدی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: تیشو و محصولات متنوع آن دستاورد دیگر این مجموعه صنعتی است و بیش از ۸۰ درصد تولید داخل را تامین می کند.
صادرکننده برتر کشور در پنج سال متوالی ادامه داد: قیمت، کیفیت و زمان تحویل عوامل موفقیت در بازارهای جهانی هستند و هرگز بازار داخلی را تابع بازار بین المللی نکردیم و تامین نیاز بازار داخلی اولویت اول این مجموعه تولیدی الیاف است.
محمدی توضیح داد: فرآیندهای تولید، تامین و توزیع سه زنجیره یک چرخ هستند و بحران در یکی از آنها کل مجموعه را با مشکل مواجه می کند.
وی گفت: توسعه صادرات سبب رقابت با تولیدکنندگان خارجی می شود و حضور در بازارها و نمایشگاه های بین المللی ، زمینه ساز شناخت نیازها و الزامات مشتریان جهانی است.
رئیس هیات مدیره مجتمع تولید الیاف مصنوعی دلیحان( ساینا) افزود: رقابت با بازار بین المللی گام نخست در توسعه و گسترش در مسیر تجاری سازی است.
محمدی اضافه کرد: عمده مصرف محصولات تولیدی این شرکت در صنایع ریسندگی- بافندگی تار- پودی و کشباف، بافندگی حلقوی، صنایع بی بافت، صنایع خواب، تزئینات خانگی، فرش و موکت، ایزوگام و لایی است.
وی، مهمترین ویژگیهای این الیاف را مقاومت کششی بالا، وزن کم و قیمت کمتر نسبت به الیاف کربن در بازارهای جهانی بیان کرد و ادامه داد: از این الیاف در صنعت ساختمان به منظور پوششهای حفاظتی و مقاوم سازی المانهای مختلف سازهای استفاده زیادی میشود.
رئیس هیات مدیره این مجتمع تولیدی یادآور شد: الیاف شیشه از مهم ترین الیاف مورد استفاده در ساخت سازههای مختلف کامپوزیتی است که ویژگی های مکانیکی و قیمت مناسب آن، باعث شده تا در مقایسه با الیاف گوناگون کربن، آرامید و بازالت که کاربری آن ها محدود به کاربردهای بسیار ویژه است، بیشترین میزان مصرف را داشته باشد.
محمدی بیان کرد: کاهش شدید تقاضای مصرف کننده نهایی تمام زنجیره تولید نساجی را با رکود مواجه کرد اما در بخش الیاف پلیاستر با توجه به اینکه ظرفیت توسعه بسیار بالقوه ای دارد با استفاده از صادرات توانست موقعیت خود را حفظ کند.
شهرستان دلیجان از توابع استان مرکزی با ۵۰ هزار نفر جمعیت در مسیر راه اصلی استانهای جنوبی و شرقی با استانهای شمالی و مرکز واقع شده است.
این شهرستان ۴۰۰ واحد صنعتی در چهار شهرک و ناحیه صنعتی دارد و تنها خوشه صنعتی کشور در تولید عایقهای رطوبتی و قطب تولید الیاف پلی استر کشور است.
نظر شما