به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، مهرماه پارسال بود که «علیاکبر محرابیان» وزیر نیروی دولت سیزدهم شورای جهاد آبرسانی در وزارت نیرو را با انتخاب اعضای آن باهدف آبرسانی به روستاها و مناطق محروم ایجاد کرد.
همان زمان "میثم جعفرزاده" دبیر شورای جهاد آبرسانی وزارت نیرو در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا در این باره گفت: اگر روستاها و مناطق محروم دسترسی پایدارتری به آب سالم و بهداشتی داشته باشند ماندگاری در این روستاها بیشتر خواهد شد و روستاییان کمتر مجبور به ترک محل زندگی به دلیل بیآبی خواهند بود.
وی در باره اقدامهای شورای جهاد آبرسانی که به دستور وزیر نیرو شکلگرفته ادامه داد: در گام نخست یک تحلیل جامع از روستاها و مناطق محروم در دست انجام قرار گرفته تا بدانیم کدام روستا چه مشکلی در زمینه تأمین آب دارد.
دبیر شورای جهاد آبرسانی وزارت نیرو گفت: همچنین تلاش میشود مدلهای مختلف آبرسانی مورد ارزیابی قرار گرفته تا بسته به نیاز هر روستا از مدلی که برای آن در نظر گرفته میشود، استفاده شود.
جعفرزاده ادامه داد: کارفرمای اصلی در امر آبرسانی شرکتهای آب و فاضلاب است و اجرای کار برعهده خیران و نیروهای جهادی خواهد بود که تحت نظارت عالیه شورای جهاد آبرسانی عمل خواهند کرد.
وی افزود: شورای جهاد آبرسانی یک جهاد خوبی در امر آبرسانی روستایی ایجاد خواهد کرد.
تازهترین گزارش منتشر شده از سوی وزارت نیرو نشان میدهد این طرح تا کنون ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تاکنون برای اجرای طرح جهاد آبرسانی ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد توان اعتبار اختصاص داده شده است.
براساس طرح جهاد آبرسانی مقرر شده به ۱۰ هزار روستا طی سه سال آبرسانی انجام دهد و برای این منظور قرارداد آبرسانی به ۷ هزار روستا با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده است.
همچنین با تشکیل مجمع خیرین آبرسان مقرر شد سه هزار روستای دیگر آبرسانی شوند. جمعیت تحت پوشش این طرح چهار میلیون و ۷۵۰ هزار نفر است که بهاینترتیب سطح پوشش برخورداری از آب سالم از ۸۲ به ۹۰ درصد افزایش خواهد یافت. برای اجرای این طرح تاکنون بیش از ۲۱ هزار کیلومتری لولهگذاری شده است.
نظر شما