لازمه رفع مشکلات کشور نهادینه کردن فرهنگ رحمت است

ساری - ایرنا - نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری گفت : لازمه رفع مشکلات کشور ترویج و نهادینه کردن فرهنگ رحمت در جامعه است و در صورت تحقق این مهم، بسیاری از مشکلات کشور کاهش می‌یابد و یا از بین می‌رود.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی روز چهارشنبه در نشست علمی تخصصی مدیران ارشد ستادی و استانی سازمان بهزیستی کشور در ساری ، افزود : مسوولان نهادهای حمایتی اگر دارای وجدان و رحمت باشند با دیدن افراد نیازمند ناراحت می شوند و این ابراز دردمندی و همدردی نزد خداوند متعال از اجر و پاداش بسیار بزرگی برخوردار است. 

وی اظهار داشت : اگر رحمت در جامعه فراگیر شود ، حتی برخورد مسوولان با ارباب رجوع تغییر می‌کند و دردها و مشکلات جامعه هدف نهادهای حمایتی نیز  کاهش می یابد.
محمدی لائینی با بیان این که مدیران نهادهای حمایتی نباید با استفاده از شرایط بد افراد بی بضاعت، فعالیت‌های اقتصادی خود را گسترش دهند، گفت : خداوند متعال خیانت به ضعفا را بدترین خیانت می داند و مسوولان باید مراقب اعمال خود باشند.

امام جمعه ساری با بیان این که دوست داشتن افراد فقیر و بی بضاعت، خشنودی خداوند را به همراه دارد  و ظلم در حق دردمندان نیز عواقب و پیامدهایی دارد که در همین دنیا دامنگیر انسان می‌شود، افزود : خدمت به مددجویان زیرپوشش بهزیستی نعمتی است که از سوی خداوند به مدیران این سازمان عطا شده است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با تشریح گستردگی کار و ماموریت ها در سازمان بهزیستی کشور، گفت: بیش از ۵۰ نوع ماموریت و وظیفه کاری برای این نهاد حمایتی تعریف شده است و توجه به جامعه هدف سازمان بهزیستی و رضایتمندی آنان، خشنودی خداوند را به همراه دارد.

وی افزود: کار و خدمت در سازمان بهزیستی اگر همراه با اخلاص، سلامت مالی و اخلاقی  همراه باشد ، نزد خداوند متعال از جایگاه والایی برخوردار است و منشا توفیق فراوانی خواهد بود. 

بهزیستی مازندران ۱۶۲ هزار خانوار با ۳۶۰ هزار نفر جمعیت را زیرپوشش دارد.
۶۲ هزار نفر از افراد زیر پوشش بهزیستی مازندران را معلولان تشکیل می دهند که ۲۷ هزار نفرشان معلولان جسمی حرکتی هستند. ۱۳ هزار نفر از معلولان زیر پوشش بهزیستی مازندران معلولان کم توان ذهنی ، بیش از هفت هزار معلول نابینا و هفت هزار و ۴۳۰ معلول ناشنوا و کم شنوا، ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از بیماران روانی مزمن و ۷۳۰ نفر هم معلول صوت و گفتاری هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha