معاون استاندار کرمانشاه: ۶ هزار چاه‌ غیرمجاز تهدیدی برای توسعه استان است
عکس آرشیوی است

کرمانشاه- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه وجود ۶ هزار حلقه چاه غیرمجاز و همچنین برداشت‌های بی‌رویه و بی‌ضابطه از منابع آب زیرزمینی را تهدید و چالش جدی برای توسعه استان دانست و از دستگاه های مربوطه خواست برای توقف این روند مخرب اقدام جدی کنند.

به گزارش ایرنا؛ «منوچهر فخری» شنبه شب در پنجاهمین نشست قرارگاه عملیاتی آب شرب کرمانشاه وجود ۶ هزار چاه غیرمجاز در کرمانشاه را یک تهدید جدی برای منابع ارزشمند زیرزمینی استان دانست و افزود: این چاه‌های غیرمجاز باید هرچه سریع تر توسط آب منطقه ای تعیین تکلیف شوند.

وی همچنین برداشت‌های بی رویه و بی ضابطه از چاه های مجاز را بسیار نگران کننده دانست و گفت: متاسفانه نظارت خاصی هم بر میزان برداشت چاه‌های مجاز وجود ندارد و باید هر چه سریع تر در قالب یک برنامه مدون، تمام آنها به کنتور هوشمند مجهز شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: موضوع تشدید خشکسالی‌ها و کمبود آب شرب در کشور به یک بحران بسیار جدی تبدیل شده و حتی بعضی از کلانشهرها را نیز با مشکل روبرو کرده است.

وی با اشاره به برگزاری پنجاهمین نشست کاری قرارگاه عملیاتی آب شرب کرمانشاه، عنوان کرد: این قرارگاه سال گذشته با دستور ویژه استاندار کرمانشاه تشکیل شد و خوشبختانه به همت دستگاه‌های عضو این مجموعه، تابستان امسال شاهد کاهش مشکلات آب شرب در شهر کرمانشاه بودیم.

فخری ادامه داد: امروز استان کرمانشاه نه تنها برای حل مشکلات جاری حوزه آب شرب دارای برنامه است بلکه آبفا برای تامین نیازهای سال‌های آتی هم در حال برنامه ریزی است.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات شهر کنگاور اشاره کرد و گفت‌: در این شهر چشمه‌هایی وجود دارد که سال‌هاست به حال خود رها شده و در فصل بارش و طغیان چشمه‌ها، برای شهروندان مشکلات بسیاری ایجاد می کند.

فخری ادامه داد: امروز مقرر شد در نشست هفته آتی قرارگاه، شورای فنی استان گزارش جامعی از وضعیت این چشمه‌ها، دبی آن ها و ظرفیت‌های بهره‌برداری از آن ها ارائه کند همچنین شهرداری کنگاور و اداره آبفا هم برنامه عملیاتی خود را برای ساماندهی و بهره برداری مفید از این چشمه‌ها ارائه دهند.

استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha