آرش خسروی روز شنبه در گفتوگو با ایرنا عنوان کرد: پروژههای شیرینسازی آب خلیج فارس و ارتقای امنیت آب در خاورمیانه در همکاری با دانشگاه ماینتس آلمان، کاربرد هوش مصنوعی در توسعه جاذب نفت و گاز با همکاری پژوهشگران کره حنوبی و پروژه رویه مخازن نفت با همکاری علمی روسیه پروژههای پژوهشی کلانی هستند که در زمان حاضر با حضور دانشگاه خلیج فارس در حال انجام است.
وی افزود: حدود نیمی از پژوهشهای محققان دانشگاه خلیج فارس که در مجلات معتبر بین المللی به چاپ میرسند با همکاری پژوهشگران خارجی انجام شده است و بیشترین شرکای علمی آن را کشورهای اتحادیه اروپا تشکیل میدهند.
مدیر امور بینالملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه خلیج فارس با بیان اینکه راهبرد بین المللی سازی این دانشگاه امسال نیز پیگیری شده است، اعلام کرد: امسال علاوه بر کشورهای همسایه، دانشجویان خارجی از کشورهای نیجریه، غنا، کنیا و ماداگاسکار نیز پذیرش شدهاند.
خسروی افزود: در زمان حاضر ۳۸۰ دانشجوی خارجی در دورههای بلند مدت (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) در دانشگاه خلیج فارس مشغول به تحصیل هستند که حدود پنج درصد از دانشجویان این دانشگاه را تشکیل میدهند.
مدیر امور بینالملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه خلیج فارس گفت: دفتر امور کنسولی به زودی در دانشگاه خلیج فارس راهاندازی میشود و با خدمترسانی به همه دانشجویان خارجی دانشگاههای استان بوشهر، در این زمینه تسهیل گری میکند.
وی ادامه داد: در زمان حاضر سه عضو هیات علمی با عنوان استاد وابسته از کشورهای هلند، فنلاند و ایتالیا با دانشگاه خلیج فارس همکاری میکنند که به صورت حضوری نیز ۲ ماه از سال تحصیلی را در این دانشگاه تدریس میکنند.
خسروی اضافه کرد: این دانشگاه علاوه بر دورههای بلند مدت، در زمینه دورههای کوتاه مدت ترمیک و فرصت مطالعاتی نیز با کشورهای اسپانیا و کره جنوبی تبادل استاد و دانشجو دارد.
مدیر امور بینالملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه خلیج فارس گفت: با اقدامات انجام شده در راستای بین المللی سازی، این دانشگاه در رتبه بندی امسال تایمز در میان دانشگاههای جامع کشور در شاخص وجهه بین المللی رتبه هفتم را از آن خود کرده است.
نظر شما