استاندار یزد: جهاد تبیین، راهکاری موثر برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است

یزد - ایرنا- استاندار یزد جهاد تبیین را راهکاری اثر بخش برای مقابله با جنگ ترکیبی عقیدتی و شبهه‌ای دشمنان علیه کشور دانست و گفت: یکی از اقدامات لازم برای مقابله با هجمه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان ایجاد یک نهضت فراگیر تبیینی توسط افراد صاحب نظر از بدنه معلمان است.

به گزارش روز شنبه اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، مهران فاطمی در گردهمایی اعضای کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به سخنان مشاور وزیر آموزش و پرورش در خصوص تدوین ۴۰ برنامه تربیتی در ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش، گفت: برنامه های این ستاد باید جهت برنامه ریزی و انجام هماهنگی های لازم برای اجرای آن ها، در نشست شورای آموزش و پرورش استان ارائه شود.

استاندار یزد ادامه داد: به موازات دفتر همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش، مشاوری در اداره کل اموزش و پرورش و ادارات شهرستانی آن، با همین عنوان منصوب شود تا کار هماهنگی بین بدنه اجرایی حوزه علمیه و آموزش و پرورش را به طور خاص پیگیری کند.

وی همچنین ضمن تاکید بر جمع بندی مسائل و دغدغه های مطرح شده در نشست توسط نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد جهت تصمیم گیری در نشست شورای آموزش و پرورش استان، خواستار حضور ائمه جمعه استان در جلسات شوراهای آموزش و پرورش شهرستان ها؛ به عنوان عضو ثابت جلسات این حوزه شد.

فاطمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود برخی سوالات و شبهات در اذهان معلمان و دانش آموزان در خصوص مباحث دینی و فرهنگی خاطرنشان کرد: در گام نخست باید کار مطالعاتی جهت تهیه بانک شبهات و سوالات ما بین دانش آموزان و معلمان انجام و در گام بعدی مدیر مدرسه، مربی پرورشی و عالم دینی حاضر در مدرسه به پاسخگویی شبهات بپردازند.

استاندار یزد با بیان اینکه با کلی گویی نمی توان به سوالات و شبهات نسل جوان پاسخ داد، اظهار داشت: در این راستا باید مربیانی برای پاسخگویی موردی به سوالات، تربیت و یک نهضت تبیین و شبهه زدایی ایجاد شود.

وی در ادامه به تبیین لزوم اصلاح رویه فعلی گزینش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان به منظور افزایش دقت در این روند و نیز حل مشکلات معیشتی معلمان پرداخت و بر برنامه ریزی برای حل دغدغه های موجود در این حوزه تاکید کرد.

فاطمی خاطرنشان کرد: هزینه های تحمیلی امروز ما در حوزه آسیب های اجتماعی نتیجه هزینه های انجام نشده گذشته در حوزه آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت است.

وی در پایان جهاد تبیین را راهکاری اثر بخش برای مقابله با جنگ ترکیبی عقیدتی و شبه ای دشمنان علیه کشور دانست و ‌افزود: یکی از اقدامات لازم الاجرا برای مقابله با هجمه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان ایجاد یک نهضت فراگیر تبیینی توسط افراد صاحب نظر و اندیشمند از بدنه معلمان و با بکار گیری  دانش آموزان مبتنی بر سوالات و نقطه زنی شبهات موجود است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha