مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان: ۱۳۸ کتاب فروشی و ۵۱ انتشاراتی در استان فعالیت دارد

زاهدان- ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این استان قابلیت دارد به عنوان قطب کتاب و کتابخوانی در کشور مطرح شود، گفت: هم‌اینک ۱۳۸ کتاب فروشی، ۵۱ چاپخانه و ۵۱ انتشاراتی در سیستان و بلوچستان فعالیت دارد.

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا علی سرگزی در نشست خبری با اصحاب رسانه گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی با بیان اینکه شعار سی امین دوره هفته کتاب و کتابخوانی "ماهمانیم که می‌خوانیم" است اظهارداشت: ۲۰ عنوان برنامه گرامیداشت هفته کتاب با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در سطح این استان اجرا می‌شود.

وی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در این بخش بسیار موثر و تاثیرگذار خواند و تصریح کرد: در خصوص اهدای کتاب در طول این هفته اولویت با مناطق محروم،مناطق عشایری و روستایی سیستان و بلوچستان است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان اهدای کتاب به دستگاه‌های درخواست کننده و مدارس، بازدید از کتابخانه‌ها، انتشاراتی‌ها، چاپخانه‌ها و مراکزی که با کتاب سرو کار دارند، دیدار با اصحاب قلم، ناشران و نویسندگان،تقدیر از نشریات و رسانه‌هایی که در طول سال مطالبی در خصوص کتاب منتشر می‌کنند، برگزاری جشن هفته کتاب، رونمایی از تازه‌های کتاب اهل قلم استان، نواخته شدن زنگ مطالعه در مدارس به صورت نمادین و برپایی نمایشگاه کتاب در شهرستان‌های خاش، زهک، هامون و زابل را از مهمترین برنامه‌های گرامیداشت هفته کتاب عنوان کرد. 

سرگزی برگزاری رقابت کتابخوانی از کتاب زندگینامه شهید میرحسینی، نمایش فیلم در مجتمع های فرهنگی ادارات برای دانش آموزان، انتشار پوستر هفته کتاب و تقسیم آن بین ادرات، غبار روبی گلزار شهدا، تقدیر از فعالان نمونه روستاهای دوستدار کتاب و خیران کتابخانه ساز و برگزاری نشست شاهنامه خوانی از دیگر برنامه های گرامیداشت این هفته است.

به گزارش ایرنا پس از نشست خبری از پوستر هفته کتاب و کتابخوانی در سیستان و بلوچستان رونمایی شد.

سی‌امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار ما همانیم که می‌خوانیم از بیست‌ویکم تا بیست‌وهفتم آبان ماه ۱۴۰۱ در سراسر کشور برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha