کودکان آسیب‌دیده از تروریسم بهترین سند برای نمایش خباثت تروریسم و حامیان آن است

تهران-ایرنا- اولین دوره مراسم اختتامیه جشنواره فیلم مدرسه با مشارکت جنبش کودکان برای کودکان و با حضور مسئولان و شخصیت‌های فعال در حوزه کودکان، جمعی از معلمان و دانش آموزان مقطع ابتدایی و خانواده‌های شهدا و کودکان آسیب دیده از تروریسم مقارن با روز جهانی کودک در سالن همایش حوزه هنری تهران برگزار شد.

به گزارش ایرنا، اولین دوره مراسم اختتامیه جشنواره فیلم مدرسه با مشارکت جنبش کودکان برای کودکان و با حضور مسئولان و شخصیت‌های فعال در حوزه کودکان، جمعی از معلمان و دانش آموزان مقطع ابتدایی و خانواده‌های شهدا و کودکان آسیب دیده از تروریسم مقارن با روز جهانی کودک در سالن همایش حوزه هنری تهران برگزار گردید.

این جشنواره با هدف ایجاد انگیزه در دانش آموزان مستعد سراسر کشور و استعدادیابی کودکان و نوجوانان در جهت تولید محتوای مناسب و خلاقانه هنری در قالب فیلم برگزار گردید. ۵۲۰۰ اثر به این جشنواره راه یافت. "جنبش کودکان برای کودکان" در این جشنواره با موضوع "حمایت از حقوق کودکان آسیب دیده از تروریسم و منازعات مسلحانه" شرکت داشت که دانش آموزان آثاری را در جهت حمایت از حقوق کودکان آسیب دیده از افراط­گرایی و خشونت به دبیرخانه جشنواره ارسال نمودند که از دو تن از آنان به عنوان برگزیده آثار ارسالی تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم یکی از کودکان آسیب دیده از تروریسم روایت چگونگی شهادت پدرش را بیان و دیگری بیانیه جنبش کودکان برای کودکان را قرائت نمود.

خانم زینب سبزعلی زاده فرزند شهید ترور در روایت خود اظهار داشت، هر فردی در دوران کودکی و نوجوانی‌اش قهرمانی دارد و قهرمان زندگی او پدرش بود که در روز ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ شهید شد، درست مانند لاله ای واژگون که در خون خود غوطه ور شده باشد. ایشان افزود روزی که به محل کار پدرش رفت  فقط خون ریخته شده پدرش را روی زمین دیده و آن روز آرزو می‌کرد که ای کاش هیچ وقت قهرمان زندگی‌اش را از دست نمی‌داد.

در ادامه مراسم خانم هدی بخت فرزند شهید ترور، ضمن عرض خیرمقدم به حضار و خانواده‌های معزز شهدا به نمایندگی از جنبش کودکان برای کودکان به قرائت بیانیه پرداخت،  در این بیانیه آمده جنبش کودکان برای کودکان ایده خانم لوسی اسمیت عضو فقید کمیته حقوق کودکان سازمان ملل در اولین کنفرانس دفاع از حقوق کودکان در تهران بود که با پیگیری خانواده های کودکان آسیب دیده از تروریسم در سال ۱۳۹۳ آغاز به کار نمود.

در ادامه بیانیه ذکر شده، شعار «عدالت برای کودکان قربانی ترور» به دنبال تقویت حفاظت از کودکان در مناقشات تروریستی و مسلحانه است که می‌خواهد با قدرت کودکان ریشه‌های افراط‌گری و خشونت را بخشکاند، چون کودکان بهترین سند برای نمایش خباثت تروریسم و حامیان آنها به افکار عمومی جهان می‌باشند.

همچنین در حاشیه این جشنواره، نمایشگاه عکسی از کودکان آسیب دیده از تروریسم با عنوان "نوای کودکان" برگزار گردید. هدف جنبش کودکان برای کودکان از برگزاری این نمایشگاه دادخواهی برای کودکان قربانی ترور و آشنایی کودکان شرکت‌کننده در این مراسم با کودکان قربانی ترور در سراسر جهان و ترغیب هر چه بیشتر آنها به تولید و خلق آثاری در جهت دفاع از حقوق این کودکان بود. این نمایشگاه مورد بازدید و استقبال دانش‌آموزان و خانواده های آنها و مهمانان و برگزار کنندگان همایش قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha