به گزارش ایرنا معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان در این مراسم که در سالن الغدیر فرمانداری آبادان گفت:بعد از ۲ سال که عبور زایران اربعین حسینی از مرز به دلیل فراگیری کرونا فراهم نبود، امسال شاهد حضور میلیونی زایران اربعین حسینی در شلمچه بودیم.
احسان عباسپور اجرای طرح فاضلاب مواکب، احداث سرویس بهداشتی، احداث مهپاش در مسیر شلمچه را از نکات مثبت اربعین امسال نام برد و افزود: احداث بیمارستان شهید سلیمانی به عنوان مجهزترین مرکز درمانی مرزی، نقش مهمی در درمان زایران به ویژه مصدومان حوادث ترافیکی زایران در عراق داشت.
وی گفت: موکب داران اربعین در مرز شلمچه با توجه به گرمای هوای امسال، صحنههای ماندگاری را ثبت کردند و تمام قد پای کار بودند.
عباسپور آسیب شناسی، برنامهریزی برای حل مشکلات و ارایه برنامههای جدید برای اربعین سال آینده را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید برای مشکلات فکر کرد تا در سالهای آینده زایران مشکلات کمتری داشته باشند.
به گزارش خبرنگار ایرنا امام جمعه آبادان نیز گفت:موکب داران در بصیرت افزایی و شناخت یزید زمان وتوطئههای دشمنان نقش آفرینی کنند.
حجت الاسلام عبدالحسین غبیشاوی از موکب داران به عنوان جریان سازان ایجاد تمدن و در سند بسترسازی برای ظهور امام زمان (عج) نام برد و افزود:موکب داران در طول سال در بصیرت افزایی و پشتیبانی از حسین زمان و جهاد تبیین نقش ایفا کنند.
وی ادامه داد: دشمن با تبلیغات ضدایرانی و اسلامی سعی در گمراه کردن مردم دارد که نقش موکب داران در بیان واقعیتها و روشنگری فتنهگران بسیار ارزشمند است.
حجت الاسلام غبیشاوی گفت:تعدادی زیادی از محبان انقلاب اسلامی ایران در جهان هستند که امکان بروز علاقه خود به انقلاب اسلامی را به دلیل تبلیغات ضد ایرانی ندارند.
مسوول مشارکتهای مردمی و اسکان ستاد اربعین حسینی در مرز شلمچه نیز گفت: از همه موکب داران که در ارتباط با موضوع اربعین تلاش کردند و با همکاری و همفکری در مرز شلمچه، هم صحنههای زیبایی را خلق کردند و هم نقش روایت گری داشتند، صمیمانه قدردانی میکنم.
مکی یازع به تردد سه میلیون ۸۵۰ هزار زایر از مرز شلمچه در ایام اربعین حسینی اشاره کرد و ادامه داد:برای ۱۰ هزار نفر خادم ۴۰۰ موکب مستقر در مسیر شلمچه، کارت تردد صادر شد که ۱۲۰ موکب آن از آبادان بود.
وی به تامین غذای ۲۰۰ هزار نفر از عوامل اجرایی، خدماتی، امنیتی و انتظامی و نظامی در شلمچه اشاره کرد و افزود: به طور متوسط روزانه ۱۲ هزار قالب یخ، ۳۰۰ هزار قرص نان و ۶ تریلی آب معدنی برای مصرف بین زایران اربعین حسینی بین موکب داران توزیع میشد.
یازع گفت: یک هزار و ۸۲۵ کامیون حامل تجیهزات و اقلام مورد نیاز مواکب ایرانی مستقر در بین نجف اشرف تا کربلای معلی نیز از مرز شلمچه وارد عراق شد.
مرز بینالمللی شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر و ۲۰ کیلومتری بصره عراق قرار دارد.
پایانههای مرزی شلمچه و چذابه ۲ گذرگاه تردد زایران اربعین حسینی در خوزستان هستند.
نظر شما