به گزارش ایرنا، حجتالاسلام سید ابراهیم حسینی روز سه شنبه در جمع مسئولان شهرستان افزود: لازمه این رسالت داشتن موضع حسّاس در قبال فرهنگ وارداتی و آثار زشت و مخرّب فرهنگ فرنگ در نمادهای مسکونی و آپارتمانی و خانههای اُپن و برهنه از فرهنگ حفظ نوامیس است.
وی ادامه داد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب، ابرکوه را شهرکهن توصیف کردند در بیش از ۴۰۰ اثر تاریخی مسکونی این ویژگی را در سِتر حرمت نوامیس با بنشینهای اندرونی و بیرونی و در دسترس و دید نبودن حرمسرای خانوادهها را در این خانهها میبینیم.
امام جمعه ابرکوه سوال کرد: آیا وزارت میراث فرهنگی در ترویج این فرهنگ تاکنون تا چه میزان میراث داری کرده و شیوه تقابل با آثار تمدن بیبنیان غربی را به ما در کشور آموخته است؟
حسینی اظهار کرد: گردشگری هدفمند مورد توصیه قرآن مجید است و ترسیم هدف از ناحیه مکتب قرآن، عِبرَت گیری از سرنوشت تباه شده اقوام سرکش و طاغی و فاسد گذشته است تا آیندگان، آینده خود را با آموزههای فاسد غربی تباه نسازند.
ابرکوه ۴۰۰ اثر تاریخی دارد که ۱۴۵ مورد آن ثبت ملی شده است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفر ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد و در مسیر جاده اصلی یزد- شیراز قرار دارد و فاصله این شهر تا شیراز ۳۰۰ کیلومتر و تا اصفهان ۲۸۰ کیلومتر است.
یزد تا چند سال قبل در کنار استانهای فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی بود به گونهای که استقبال گردشگران خارجی از این شهر تا پنج برابر افزایش داشت و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده شد.
این استان ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی دارد و شهر یزد به عنوان نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان دارای بافت تاریخی ارزشمندی است.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخهها، شیرینی، شهر قنات، قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته میشود.
نظر شما