به گزارش خبرنگار ایرنا، ایثار و شهادت، به عنوان یک فرهنگ متعالی در زمره عالیترین مفاهیم الهی و نتیجه والاترین ارزشهایی است که یک انسان متعهد میتواند به آن مقام دست یابد و چنین فرهنگی فضای یک جامعه را به صورت گسترده تحت تأثیر خود قرارمی دهد.
شهدای هشت سال دفاع مقدس با نثار جان خود و با الگوگیری از مکتب عاشورا و قیام امام حسین(ع)، موجب حفظ و احیای فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص)، عزت و اقتدار امروز ملت ایران در عرصههای مختلف شدند.
در آن دوران حساس و سرنوشتساز که برای مردم ایران سرشار از حماسهآفرینیهای بهترین و دلاورترین فرزندان این امت بود، هنوز در یادها و دلها زنده است.
برای حفظ این میراث ارزشمند و انتقال ارزشهای اصیل فرهنگی و دینی، دیدار با خانواده شهدای حماسه آفرین هشت سال دفاع مقدس به عنوان یادگاران گرانسنگ سالها مبارزه در برابر ظلم جهانی، می تواند برای آیندگان آثار و برکات زیادی برجای گذارد و اذهان نسلها باقی بماند.
یکی از گروههایی که در این پاسداشتها خود را مدیون خون شهدا میدانند دانشگاهیان و دانشجویان هستند که در طول ترم تحصیلی به مناسبتهای مختلفی به دیدار خانواده شهدا میروند تا ضمن گرامیداشت نام شهدا و یادگیری درس ایثار و فداکاری از والدین آنان، در عمل به وصیت شهدا ثابت قدم باشند.
در این راستا جمعی از استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان گناوه با خانواده معظم شهید خسرو نظری از شهدای بسیجی دوران دفاع مقدس دیدار و از نزدیک با خاطرات این شهید آشنا شدند.
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی گناوه گفت: دیدار با خانواده های معظم شهیدان این شهرستان سعادت و موهبتی است که در برنامه های اولویت دار قرار گرفته که برای ارتباط با این قشر عزیز جامعه در دست اجرا دارد.
محمود صفایی افزود:در این برهه که دشمنان قصد ازبین بردن باورها و اعتقادات دینی و ارزش های انقلاب از طریق نفوذ در بین جوانان و دانشجویان دارند، این دیدارها باعث خواهد شد تا پیوند و عهدی که با شهدا بسته ایم دوچندان مستحکم تر شود.
وی بیان کرد: دیدار با خانواده شهدا از چند وجه حایز اهمیت برای دانشجویان از جمله در رشتههای معارف اسلامی و تاریخ اهمیت است که ادای دین و عمل به وصیت شهدا، ارتباط و پیوند بیشتر، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، آشنایی با حماسه و خاطرات این عزیزان است که چراغ راه ما هستند.
دیگر استاد دانشگاه آزاد اسلامی گناوه اظهارکرد: افتخار می کنیم که در جمع خانواده های معظم شهدای شهرستان حضور می یابیم.
حجت الاسلام روح الله شهمرادی افزود: شهدا نزد خداوند دارای جایگاه والایی هستند و قرآن کریم هفت ویژگی برای شهیدان عنوان کرده است.
وی گفت: بالاترین درجه شهادت، جان نثاری در معرکه نبرد با دشمنان است که در دوران هشت سال دفاع جوانان زیادی به جبهه ها اعزام و از ناموس و خاک میهن خود جانانه دفاع کردند.
پس از سخنان این دو مدرس، برادر شهید از حضور استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گناو کمال قدردانی کرد و گفت: حضور مسئولان و بویژه دانشگاهی و قشر دانشجویی که مظهر فرهنگ و ادب و علم هستند موجب دلگرمی و خوشحالی ما بویژه مادرم می شود.
محمدنظری به بیان خاطراتی از برادر شهید خود پرداخت و افزود: توصیه و تکیه کلام و وصیت برادرم به خانواده و بستگان و دوستان همواره حمایت و پشتیبانی از معمار کبیر انقلاب و فراموش نکردن راه شهدا بود.
وی اظهارداشت: برادرم در آخرین اعزام خود که منجر به شهادتش شد به مادرم تاکید کرد که در لبیک به ندای رهبر خود برای دفاع از ناموس و میهن خود به مناطق عملیاتی می روم.
نظری، اخلاص، کمک به دیگران از لحاظ مالی و ساخت منزل و مسجد، تشویق و ترغیب دوستان و بستگان برای نمازخواندن و عضویت در بسیج از ویژگی های بارز و برجسته بردار شهید خود عنوان کرد و گفت: برادرم با روحیه و پشتکاری که داشت در سن ۱۵ سالگی فرماندهی بسیج را برعهده داشت و در سن ۱۷ سالگی به جبهه ها اعزام شد.
وی بیان کرد: بنا به گفته همرزمان برادرم، در منطقه عملیاتی کربلای ۴ قبل از شهادتش، روحیه و انگیزه زیادی به همرزمان خود که زیر آتش سنگین دشمن قرار داشتند، داد.
وی گفت: برادرم در عملیات کربلای ۴ در آب های اروند در قایق به درجه رفیع شهادت نایل آمد و پیکر مطهرش پس از چهل روز پیدا و در مزار شهدای گناوه به خاک سپرده شد.
شهید خسرو نظری دوران کودکی خود را در روستای بهمنیاری گذراند و در سن هفت سالگی راهی مدرسه شد و دوران راهنمایی خود را در مدرسه شهید مجید خزایی و شهید خدا خواست خدرزاده طی کرد و برای ادامه تحصیل وارد دبیرستان شهدای فتح المبین شد.
در سال ۱۳۶۳ به عضویت پایگاه مقاومت صاحب الزمان (عج) محله سادات در آمد و یکی از افراد فعال و پر تلاش این پایگاه بود.
شهید در تمام دوران تحصیلی و در خانواده با اخلاقی نیکو و پسندیده و سرشار از اخلاص و در میان برادران پایگاه صاحب الزمان نمونه و استاد و معلم بود.
شهید نظری در تاریخ نهم آذر ۱۳۶۵ با عشق وافر به اسلام با سپاه بزرگ ۱۰۰ هزار نفری محمد (ص) عازم جبهههای حق علیه باطل شد و در نهایت در عملیات کربلای ۴ شرکت کرد و پس از ایستادگی و مقاومت زیاد در برابر دشمن بعثی به فیض عظیم شهادت رسید و به لقاء الله پیوست.
نظر شما