شهرداری تهران به تعهدات خود در قبال بهسازی پارک پردیسان عمل کند

تهران - ایرنا - معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست به منظور بهسازی پارک طبیعت پردیسان، بر اجرای مفاد تفاهمنامه فیمابین سال ۱۳۹۶ توسط شهرداری تهران تاکید کرد.

به گزارش ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، رضا انجم شعاع در جلسه ای با برخی مسوولان شهرداری تهران افزود: پارک طبیعت پردیسان مورد استفاده روزانه جمعی از شهروندان قرار می‌گیرد و این پارک با بقیه بوستان‌های شهری متفاوت بوده و دارای بخش‌ های متنوعی در خود است حتی می‌تواند به یک بوستان ملی و بین‌المللی تبدیل شود.

وی تاکید کرد: باید نسبت به رفع مشکلات موجود نظیر خشک شدن بخشی از پوشش گیاهی و اجرای تعهدات باقیمانده شهرداری در پارک اقدام‌های موثری انجام شود.

وی افزود: بوستان پردیسان دارای طرح جامع بوده که تا کنون به مرحله اجرا نرسیده و این طرح باید توسط شهرداری تهران انجام شود و خواستار ورود مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران جهت رفع کاستی‌های موجود در پارک هستیم.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست خواستار برگزاری منظم جلسات ماهانه با حضور روسای سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان بوستان ها و فضای سبز شهرداری تهران شد.

عمده فعالیت‌های سازمان بوستان‌های شهرداری تهران در راستای نگهداری از فضای سبز است
مشاور ریاست سازمان ومسئول هماهنگی وساماندهی پارک طبیعت پارک پردیسان با بیان اینکه شهرداری تهران، سازمان بوستان‌ها وفضای سبز را مسئول اجرای مفاد تفاهم‌نامه فیمابین معرفی کرده است، گفت: عمده فعالیت‌های سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران تاکنون صرفاً در راستای نگهداری از فضای سبز بوده و سایر تعهدات شهرداری مغفول مانده و سازمان حفاظت محیط زیست انتظار دارد اقدامات سازمان بوستان‌ها وفضای سبز در چارچوب تمام مفاد این تفاهم‌نامه باشد.

داوود چراغی به تعدای از نواقص موجود در پارک طبیعت پردیسان اشاره کرد و درخواست‌های سازمان متبوع از شهرداری تهران را به مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز اعلام کرد.

سرانه فضای سبز در تهران به حدود ۱۶ متر مربع رسیده است 
مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران نیز توضیحاتی در رابطه با وظایف و فعالیت‌های سازمان بوستان‌ها و فضای سبز ارائه و گفت: حفظ و توسعه فضای سبز شهری در هر نقطه از تهران برای شهرداری واجد اهمیت است و در همین راستا سرانه فضای سبز از یک متر مربع در دهه ۶۰ به حدود ۱۶ متر مربع فضای سبز درون شهری رسیده و تعداد ۲۳۵۳ بوستان شهری نیز توسط سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران در حال حاضر نگهداری می‌شود.

علی‌محمد مختاری به مفاد تفاهم‌نامه فیمابین اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه یادشده در شورای شهر پنجم منعقد شده و به همین منظور سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران به دلیل حساسیت موضوع یکی از معاونان خود را در پارک طبیعت پردیسان مستقر کرده است.

وی همچنین پیشنهاداتی را برای اجرای هرچه بهتر تفاهم نامه فیمابین بیان کرد و خواست تا با برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدت و میان مدت برای رفع کاستی‌ها و نواقص موجود در پارک طبیعت پردیسان اقداماتی انجام شود و در این باره دستورات لازم را به عوامل تحت امر خود ابلاغ کرده است.

همچنین ایرج حشمتی سرپرست معاونت محیط زیست انسانی به نکاتی مبنی بر عدم فعالیت مناسب در داخل فضای سبز و عرصه جنگلی پردیسان، استفاده از کارگران مستقر در پارک پردیسان در سایر بوستان های شهرداری و لزوم افزایش اعتبار نگهداری پارک طبیعت پردیسان اشاره کرد.

پارک طبیعت پردیسان به لحاظ امکانات تفریحی و رفاهی کمی با دیگر بوستان های سطح شهر متفاوت بوده وتا سال ۱۳۹۶ تحت نظارت سازمان حفاظت از محیط زیست بود و از این تاریخ برای مدت ۱۵ سال مدیریت آن را شهرداری تهران به عهده گرفت.

از آنجایی که این بوستان در مسیر بادهای غالب غربی قرار گرفته، باعث خودپالایی و تلطیف هوای شهر می شود و از همین رو به آن لقب ریه پایتخت را داده‌اند. پارک جنگلی پردیسان در میان تعدادی بزرگراه واقع شده و باعث شده مسیرهای دسترسی به آن آسان شوند. 

یکی از جالب توجه ترین ویژگی های بوستان پردیسان این است که در سال ۱۳۹۳ سازمان حفاظت از محیط زیست آن را با نام پارک بدون دخانیات خواند.

با توجه به اقدامات انجام شده در راستای بهسازی پارک طبیعت پردیسان و به منظور بررسی نحوه اجرای تعهدات سازمان بوستان‌ها و فضای سبز (به نمایندگی از شهرداری تهران) مندرج در تفاهم‌نامه در تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۹۶ و همچنین بیان پیشنهادات و نظرات متقابل، جلسه‌ای مشترک در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha