محمد رضا میرزاییان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نبود نرخنامه برای انجام خدمات در این مشاغل موجب شده که فعالان کسب و کار در این بخشها نرخ های متعددی بابت ارایه خدمات از مردم مطالبه کنند و نبود نظارت کافی تنگناهای این بخش را افزایش داده است.
وی ادامه داد: ماهانه گزارشهای متعددی از شکایت مردم بابت چند نرخی بودن و اخذ مبالغ زیاد و متفاوت ارایه خدمات در این مشاغل به اتاق اصناف گناباد ارایه می شود.
رییس اتاق اصناف گناباد گفت: اتحادیه های مربوطه هم طی سنوات گذشته به هیچ عنوان نرخنامه هایی برای این واحدهای صنفی و مشاغل بابت ارایه خدمات تدوین نکرده اند و این مساله موجب شده که فعالان کسب و کار در این بخشها مبالغ متفاوتی از مردم مطالبه کنند.
میرزاییان افزود: زمانی که نرخنامه ها بابت خدمات در این بخشها تدوین و ارایه شود به تبع، نظارت بر فعالیتهای فعالان کسب و کارها افزایش می یابد که این مساله از اخذ مبالغ زیاد جلوگیری می کند.
وی ادامه داد: ملزم کردن اتحادیه های مربوطه به تدوین و ارایه نرخنامه برای این مشاغل خدماتی و افزایش نظارت بر فعالیتهای این صنوف مهمترین رویکرد اتاق اصناف گناباد در سال جاری است.
وی فعالیت فروشندگان دوره گرد را از دیگر مشکلات در گناباد ذکر کرد و گفت: این افراد بدون پروانه کسب و مکان ثابت و بدون هیچ نظارتی کالاهای متفاوتی از جمله مواد غذایی را می فروشند که در صورت فروش اقلام تقلبی و یا قاچاق امکان پیگیری آن وجود ندارد.
میرزاییان با اشاره به اقدامات خلاف برخی از نانوایی ها و دو نرخی بودن فروش نان در گناباد گفت: برخی از نانوایان نانها را برای عرضه به عنوان خوراک دام حتی تا ۲ برابر بیشتر از نرخ واقعی آن به فروش می رسانند و باید مسوولان ذیربط بر این مساله نظارت بیشتری داشته باشند.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما