به گزارش روز دوشنبه ایرنا، روزنامه انگلیسی گاردین طی گزارشی نوشت: تعداد رستورانهای تعطیل شده در ۲۰۲۱ از ۹۸۵ با رشدی ۶۰ درصدی به یک هزارو ۵۶۷ در ۲۰۲۲ رسیده است.
بر این اساس، گرانی فزاینده انرژی، کمبود نیروی کار و کاهش مشتری موجب شده رستورانهای انگلیس سریعتر از دوران همهگیری کرونا ورشکسته شوند.
بنابر نتایج یک تحقیق توسط شرکت مشاوره «مازارز»، شمار این تعطیلیها در سه ماهه گذشته به ۴۵۳ رسیده که این مقدار در بازه مشابه در سال گذشته ۳۹۵ گزارش شده است.
یکی از کارشناسان این شرکت در این رابطه اظهار داشت: ورشکستگی رستورانها اکنون با سرعت بسیار بیشتری نسبت به دوران کووید رخ میدهد. این ترکیبی بسیار سمی از افزایش هزینههای ورودی و بازار تقاضای ضعیف است که برای بسیاری از این مراکز خدماتی تازگی دارد.
این گزارش میافزاید: بر اساس پیشبینیهای ماه گذشته، بیش از یک سوم کسبوکارهای این بخش ممکن است در ماههای ابتدایی سال ۲۰۲۳ میلادی از بین بروند.
صنعت خدمات رفاهی انگلیس تابستان امسال پس از یک دوره تعطیلی اجباری ناشی از قرنطینه کووید، یک دوره بازگشت را تجربه کرد، اما اکنون رستورانها با تورمی فزاینده دست و پنجه نرم میکنند که نه تنها هزینه انرژی، غذا و نوشیدنیها را افزایش داده، بلکه به این معنا است که مشتریانشان پول کمتری برای خرج کردن در اختیار دارند.
«بارکلی کارت» یک شرکت ارائه کننده خدمات مالی در انگلیس به تازگی گزارش داد بیش از نیمی از مردم این کشور به دنبال کاهش هزینههای ضروری هستند که این امر فروشگاههای این کشور را نسبت به کاهش درآمد در هفتههای پیش از کریسمس نگرانی کرده است.
در این میان بسیاری از کسبوکارها، با بحران کمبود نیرو پسا برگزیت مواجهند که به دنبال آن حقوق پایه کارکنان نیز افزایش پیدا کرده است.
گاردین ادامه داد: بنابر اعلام مازارز، ماههای بسیار سختی در انتظار کسبوکارهای صنعت خدمات رفاهی انگلیس است و در صورتی که حمایت بیشتری از طرف دولت دریافت نکنند، به طور حتم ورشکستیهای بیشتری در پیش خواهد بود که احتمال چنین اقدامی از جانب دولت ناچیز است.
روزنامه تایمز اخیرا در گزارشی نوشت مردم انگلیس در سال ۲۰۲۸ به نسبت بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ فقیرتر خواهند بود.
اقتصاد انگلیس بر اثر چندین بحران متوالی وارد دوره رکود شده است.
رخ تورم به ۱۱.۱ درصد رسیده که بالاترین حد در نزدیک به ۴۱ سال گذشته است.
اندرو بیلی رئیس بانک مرکزی انگلیس با بیان اینکه این کشور وارد یک دوره طولانی رکود شده درباره چالشهای اقتصادی دو سال آینده هشدار داد. وی در یک نشست خبری اعلام کرد که انگلیس با یک رکود "بسیار چالش برانگیز" مواجه است و خانوادهها روزهای سختی را پیشرو خواهند داشت.
کمیته سیاستهای پولی بانک مرکزی برای مهار تورم نرخ بهره پایه را به ۳ درصد افزایش داده که بالاترین میزان طی ۱۴ سال گذشته محسوب میشود.این میزان افزایش از سال ۱۹۹۲ میلادی تاکنون سابقه نداشته و به این ترتیب چند صد پوند دیگر به اقساط ماهانه وام مسکن انگلیسیها اضافه میشود. رسانههای انگلیسی این افزایش را برای میلیونها شهروند بدهکار بانک «دردناک» توصیف کردهاند.
نظر شما