خسارت سنگین اعتصاب احتمالی بخش راه آهن برای اقتصاد آمریکا

تهران- ایرنا- اعتصاب گسترده احتمالی در بخش راه آهن آمریکا، تاثیرات مخرب از جمله خسارت روزانه ۲ میلیارد دلاری برای اقتصاد این کشور در پی خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین با پرداختن به زوایای اعتصاب گسترده احتمالی در آمریکا تاثیرات آن را به صورت جامع در قسمت‌های مختلف از جمله صنایع کلیدی بررسی کرد.

روزنامه انگلیسی در اینباره نوشت: بر اساس پیش بینی‌ها اعتصاب در بخش راه آهن‌ که هر ساله حدود ۴۰ درصد از باربری آمریکا را بر دوش دارند، روزانه حدود ۲ میلیارد دلار اقتصاد این کشور را متحمل خسارت می‌کند.

گزارش دیگری از یک گروه تجارت صنعت شیمیایی تخمین می‌زند که اگر اعتصابی به مدت یک ماه شکل بگیرد حدود ۷۰۰ هزار شغل از دست می‌رود درحالیکه تولیدکننده‌های وابسته به راه‌آهن‌ها تعطیل می‌شوند، قیمت‌ها افزایش پیدا می‌کنند و می‌تواند منجر به رکود اقتصادی شود.

براساس گزارش گاردین، پالایشگاه‌ها و کارخانه‌های شیمیایی اولین تجارت‌هایی هستند که تحت تاثیر قرار می‌گیرند زیرا راه آهن ها انتقال مواد شیمیایی خطرناک را حدود یک هفته پیش از مهلت تعیین شده برای شروع اعتصاب متوقف خواهند کرد.

به گفته یک مقام مسئول آمریکایی در انجمن برندهای تجاری، حدود یک هفته برای مشتریان زمان می‌برد تا متوجه کمبود در برخی از مواد غذایی شوند. حدود ۳۰ درصد از غذاهای بسته بندی شده در آمریکا از طریق مسیر ریلی جابه جا می شوند.

وی گفت: این درصد برای موارد سنگین‌تر مانند کنسرو سوپ خیلی بیشتر است. شرکت‌های بزرگ غذایی دوست ندارند راجع به تهدید اعتصاب بخش راه‌آهن حرف بزنند زیرا نگرانی‌ها درباره کمبود محصولات غذایی می‌تواند منجر به خرید سراسیمه در بین مردم می‌شود.

همچنین در صنعت خودرو نیز اقتصاد آمریکا متحمل خساراتی خواهد شد. قطارها روزانه تقریبا ۲ هزار خودرو را تحویل می‌دهند به همین خاطر درصورت اعتصاب بخش راه آهن، خودروسازان ممکن است دوران سختی را برای فعالیت کارخانه‌های خود سپری کنند زیرا برخی قسمت‌های بزرگتر و مواد خام نیز با راه آهن انتقال پیدا میکنند.

براساس این گزارش، مخالفت بزرگترین اتحادیه صنفی کارکنان بخش خدمات حمل و نقل ریلی و هوایی با طرح پیشنهاد شده از سوی دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، احتمال اعتصاب گسترده در بخش راه آهن را افزایش داده است.

کارمندان راه آهن آمریکا خواهان افزایش حقوق خود پس از گذراندن دو سال فشرده در دوران بیماری کرونا و همچنین افزایش هزینه ها و تورم در این کشور هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha