ولی الله ناصری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این نیروگاه ها شامل ۲ نیروگاه ۲۰ و ۲۵ مگاواتی و در مجموع به ظرفیت ۴۵ مگاوات هستند.
وی افزود: ساختگاه های مورد نیاز برای این نیروگاه های خورشیدی احصا ، معرفی و زمین مورد نیاز نیز تامین شده است و در صورت جذب سرمایه گذار روند احداث آنها آغاز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق ایلام یادآور شد: وزارت نیرو برق تولیدی نیروگاه های خورشیدی را به شکل تضمینی و به صورت ۲۰ ساله خریداری می کند که این فرآیند به شکل مناقصه بین این وزارتخانه و سرمایه گذار صورت می گیرد.
ناصری همچنین به برنامه ریزی های انجام شده برای احداث نیروگاه های زیر ۱۰ مگاوات پرداخت و تاکید کرد: نیروگاه های خورشیدی بین یک تا ۱۰ مگاوات در محدوده متوسط نیروگاهی قرار دارند که اکثریت نیروگاه های خورشیدی کشور نیز در این بازه تعریف می شوند.
وی اضافه کرد: شرکت توزیع برق استان تاکنون ۲۵ ساختگاه را برای احداث این نیروگاه ها به منظور جذب سرمایه گذار معرفی و با تعدادی از سرمایه گذاران نیز رایزنی های لازم برای اجرایی شدن آنها صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق ایلام احداث نیروگاه های بزرگ را نیز در دستور کار وزارت نیرو عنوان کرد و گفت: مجوز ایجاد نیروگاه ۳۵۰ مگاواتی در شهرستان دهلران دریافت شده که در صورت وجود سرمایه گذار عملیاتی خواهد شد.
به گزارش ایرنا، نیروگاههای برق استان ایلام هماکنون ظرفیت تولید به میزان ۷۸۰ مگاوات دارند.
بزرگترین نیروگاه تولید برق در استان متعلق به نیروگاه سد سیمره با ظرفیت ۴۸۰ مگاوات است.
نیروگاههای مقیاس کوچک نیز در استان ایلام شامل نیروگاه پالایشگاه گاز به ظرفیت ۷۵ مگاوات و نیروگاه مجتمع پتروشیمی به ظرفیت ۷۵ مگاوات نیز در جهت تامین برق مورد نیاز استان فعال است.
یروگاه صبا دهلران با ظرفیت تولید ۱۵۰ مگاوات امسال به بهرهبرداری خواهد رسید که با افتتاح آن ظرفیت تولید مجموع نیروگاههای استان به ۷۸۰ مگاوات میرسد.
استان ایلام با ۵۸۰ هزار نفر جمعیت ۲۵۰ هزار مشترک برق دارد.
نظر شما