به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف تقی زادگان روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از ابتدای شهریور ماه واردات طلا آزاد شده است و می توان بدون هیچ محدودیتی شمش وارد کشور کرد منتها لازم است که تا موانع از مسیر راه فعالان صنف طلا و جواهر برداشته و مشکلات گمرکی آنان برطرف شود.
وی ادامه داد: توانمندی ایرانی ها از نظر ساخت مصنوعات طلایی زیاد است اما تعداد سازنده ها کاهش یافته است لذا درصدد هستیم با برپایی هشتمین نمایشگاه طلا، جواهر و نقره و سنگهای قیمتی مشهد از ۲۹ آذر ماه جاری تا دوم دی ماه آینده در مشهد آخرین ابزارآلات صنعت طلا و جواهر داخلی و خارجی را معرفی کنیم تا برای سازنده ها ایجاد انگیزه شود
رییس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی مشهد با اشاره به دومین مسابقه بزرگ طراحی طلا و جواهر که توسط این اتحادیه برنامه ریزی شده است گفت: مهلت ارسال آثار تا پایان مهرماه بود که بیش از هزار طراح آثار خود را به دبیرخانه نمایشگاه مزبور ارسال کردند و پس از بررسی آثار با رای کمیته داوران به نفر اول ۶۰ میلیون تومان به همراه سفر هنگ کنگ و به نفرات دوم و سوم به ترتیب ۳۰ و ۱۵ میلیون تومان و به نفرات چهارم تا دهم هر کدام ۱۰ میلیون تومان جایزه تعلق خواهد گرفت.
دبیر مسابقه طراحی طلا و جواهر نیز در این باره گفت: صنعت طلا و جواهر در شهرهایی مانند مشهد، یزد، اصفهان و دیگر نقاط کشور فعال است اما در میان
کلانشهرهای کشور مشهد به عنوان یکی از بهترین شهرها در این صنعت به شمار می رود و هنر جواهرسازان مشهدی در هیچ کجای ایران مشاهده نشده است و حتی معتقدیم که با هیچ کشوری قابل مقایسه و رقابت نیست و بسیاری از کشورها در مسیر پیشرفت خود از مشهد الگوگیری کردهاند.
محمد جواد پیش بین افزود: در نمایشگاه صنعت طلا و جواهر سال قبل در مشهد شاهد حضور پررنگ جوانان بودیم که متوسط سن آنان زیر ۳۰ سال بود اما با وجود این سن و تجربه کمشان قراردادهای بزرگی را به امضا رساندند و پیش بینی می شود در نمایشگاه امسال هم حضور پررنگی داشته باشند.
مسوول برگزاری هشتمین نمایشگاه طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی مشهد نیز در جمع خبرنگاران گفت: تمامی گروههای کالایی و زنجیره ارزش طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی در این نمایشگاه حضور دارند و پیشبینی ما از نتیجه این نمایشگاه معرفی حداقل ۱۵۰ کار جدید در این صنعت است.
محمود بندرچی افزود: در صنعت طلا و جواهر مشکلات زیادی داریم و نیاز است که وزارت صنعت معدن و تجارت، ستاد توسعه صادرات، گمرک و بانک مرکزی برای حل این مشکل همکاری کنند.
وی با بیان این که صنعت طلا و جواهر نخستین تجارت قانونی دنیا بوده است ادامه داد: اگر اجازه مدیریت درست در این صنعت سبز داده شود هیچ نیازی به صادرات نفت نداریم و صنعت طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی میتواند بهترین آورده را برای کشور داشته باشد.
نظر شما