الهه اردلانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این کتاب با ۱۴ سال کار تحقیق در زمینه تاریخ مطبوعات، استفاده از منابع موثق نظیر وقایع نامه مطبوعات ایران و تاریخ روزنامه نگاری ایران نوشته سید فرید قاسمی به رشته تحریر درآمده است.
وی افزود: رخدادهای محلی در منابع رسمی به طور کامل وجود نداشته و یا بسیار مختصر و گذرا به آن اشاره شده اما در این کتاب با توجه به رسالت خویش به آنچه که روی داده کامل پرداخته شده است.
اردلانی هدف از نوشتن کتاب روز شمار تاریخ مطبوعات ایران را توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه در زمینه تاریخ مطبوعات و افزایش سواد رسانه ای عنوان کرد.
نویسنده کتاب روز شمار تاریخ مطبوعات ایران با بیان اینکه نظم کتاب به صورت الویت زمانی بر مبنای فصل ها و روزها نوشته شده است، توضیح داد: این کتاب به عنوان یک منبع در زمینه آگاهی بخشی و گسترش اطلاعات علمی و تاریخی مربوط به مطبوعات برای استفاده اساتید و دانشجویان ارتباطات نوشته شده است.
اردلانی ادامه داد: در این کتاب به وضوح اهمیت ویژگی خاص مطبوعات به عنوان یک فرهنگ مکتوب پایدار و ماندگار که نقشی مؤثر در اطلاع رسانی، آموزش، پیدایش و گسترش وقایع و تحولات فکری، اجتماعی و سیاسی دارد، به چشم می خورد. امانتداری در انتقال مطالب از منابع موثق و نگاهی وسیع و تاریخ پژوهانه علمی از ویژگیهای این کتاب است.
وی با بیان اینکه در کتاب روز شمار تاریخ مطبوعات ایران، روزشمار مطبوعات تا ۳۰ اسفند سال ۱۴۰۰ به رشته تحریر درآمده، گفت: کتاب از سوی انتشارات دانشگاهی هوشمند تدبیر با مقدمه دکتر گیتا علی آبادی منتشر شده است.
وی ابراز امیدواری کرد این کتاب گامی هر چند کوچک در راه اعتلای تاریخ مطبوعات در کشور عزیزمان ایران باشد.
مراسم رونمایی از کتاب روز شمار تاریخ مطبوعات ایران صبح روز سه شنبه ۸ آذرماه در دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها برگزار میشود.
نظر شما