به گزارش ایرنا، آیت الله سیداحمد علم الهدی روز سهشنبه در دیدار با جمعی از پرستاران مشهد و کارکنان بهداری رزمی سپاه امام رضا(ع) افزود: بدیهی است که وقتی دزد به خانه ای می آید، به دنبال ارزشمندترین کالای موجود باشد و بر همین اساس دشمن تلاش میکند تا پیش از همه، سراغ پرستاران برود و آنان را به همراهی با خود تحریک کند، زیرا رسالت پرستاری، حیات بخشی به جامعه است.
وی با اشاره به فداکاریهای حضرت زینب(س) اظهار داشت: آن حضرت خصوصیات اخلاقی و ویژگیهای شخصیتی متعددی داشت اما از آن میان، پرستار بودن حضرت زینب(س) از همه شاخصتر است، به خصوص وقتی که آن حضرت دغدغه انتشار خبر وقایع کربلا و جهانی شدن نهضت حسینی را داشت.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: حضرت زینب(س) به دنبال آن بود تا در برابر تحریفهای بنی امیه، قیام امام حسین(ع) را نه به عنوان یک جنگ بلکه به عنوان یک انقلاب معرفی کند و بنابراین در همین زمان، همه زن ها و بچه ها را دور هم جمع می کرد تا هم جانشان را حفظ کند و هم دردها و رنج هایشان را در خدمت توسعه مکتب به کار گیرد.
آیت الله علم الهدی ادامه داد: به خاطر اهمیت این حرفه و جایگاه باعظمتی که پرستاران، به دلیل مشکلات این شغل، با آن مواجه میشوند، حضرت زینب کبری(س) همکار پرستاران خوانده شده است و هیچ افتخاری بالاتر از این نیست که پرستاران ما، خود را همکار رهبر انقلاب دوم کربلا بدانند.
امام جمعه مشهد گفت: وقتی یک پرستار به بیماران رسیدگی میکند، این زحمت هیچ جایگزینی ندارد، زیرا ثمره این تلاش، حفظ بقا و دوام زندگی آن بیمار است که در تک تک لحظات عمر احیاشده او، آن پرستار و کادر درمان هم در اجر اعمال نیک این فرد رهاشده از بیماری سهیم هستند.
وی با تاکید بر ضرورت حفظ اخلاص در عمل پرستاران، گفت: تنها وجودی که می تواند از عهده جبران زحمات پرستاران بربیاید، ذات اقدس پروردگار است و بر همین اساس، اگر پرستاران در زمان انجام خدمات خود نیت قرب الهی داشته باشند، آن زمان است که اجر شایسته خدمت، نصیب آنان خواهد شد.
پنجم جمادی الاول و سالروز ولادت حضرت زینب(س) به عنوان روز پرستار نامگذاری شده است.
نظر شما