به گزارش روز سهشنبه ایرنا؛ «منوچهر فخری» در نشست قرارگاه عملیاتی آب شرب که در سرسرای استانداری کرمانشاه برگزار شد؛ افزود: همچنین ۱۲ هزار حلقه چاه مجاز در سطح استان وجود دارد که تنها ۲ هزار و ۵۰۰ حلقه آن دارای کنتور است.
وی در ادامه از شرکت آب منطقهای استان کرمانشاه خواست بر اساس یک برنامه مشخص بقیه چاه های مجاز استان را تا پایان سال کنتورگذاری و بر نحوه مصرف آب این چاهها نیز نظارت جدی اعمال کند.
فخری همچنین با اشاره به مشکلات جدی باغات منطقه کندوله و خطر خشکیدگی آنها، از شرکت آب منطقه ای استان خواست از طریق رایزنی با وزارتخانه مربوطه راهکارهایی برای تامین آب شرب این باغات را در دستور کار قرار دهد و آن را با جدیت پیگیری کند.
عملیات اجرایی خط انتقال آب مخزن جمهوری شهر کرمانشاه بزودی به اتمام می رسد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش از اتمام عملیات اجرایی خط انتقال آب شرب مخزن جمهوری شهر کرمانشاه در آینده نزدیک خبر داد و ابراز امیدواری کرد: هفته آینده این پروژه که یکی از پروژههای مهم تامین آب شرب شهر کرمانشاه است، به اتمام برسد.
فخری همچنین افزود: تعدادی از خانههای شهرک کرناچی کرمانشاه به دلیل قرار گرفتن در بستر و حریم رودخانه قره سو در معرض آسیب جدی هستند.
وی از شرکت آب منطقه ای استان به عنوان مسئول حفظ بستر و حریم رودخانهها خواست خانههایی که در این محدوده قرار دارند را مشخص کند و جهت اقدام قانونی به دستگاههای ذی ربط معرفی نماید.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
این استان در مجموع هزار و ۷۷۰ کیلومتر رودخانه دارد که ۲۰۰ کیلومتر آن در داخل شهرهای استان است.
این استان ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند.
نظر شما