به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل سلامت شهرداری تهران عصر شنبه به خبرنگاران گفت: این دوره از مسابقات ورزشی با شرکت یک هزار و ۲۰۰ نفر در سطح منطقهای و در هفت گروه دارای معلولیت در ۳۶ رشته ورزشی برگزار شد.
حمید صاحب افزود: در این دوره از مسابقات، محدودیت سنی وجود نداشت و شرکت کنندگان دارای معلولیت در گروههای طیف اوتیسم، کوتاه قامتان، سندرم دان، افراد دارای معلولیتهای جسمی حرکتی، بینایی و شنوایی و ایستاده و نشسته در ۲ گروه بانوان و آقایان به رقابت پرداختند که امروز مراسم اختتامیه این مسابقات برگزار شد و در آن نفرات اول تا سوم هدایای خود را دریافت کردند.
تهران بیش از یک میلیون معلول دارد
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه ۱۰ تا ۱۵ درصد هر جامعهای را معلولان تشکیل میدهند و در تهران نیز پیشبینی میشود حدود ۱۱ درصد یعنی معادل یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر افراد دارای معلولیت وجود دارند، این مسابقات با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی در این افراد توسط شهرداری تهران به میزبانی منطقه هفت برگزار شد.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اشاره به وجود گلایه در حوزه هزینههای ورزشی معلولان نیز گفت: این گلایه درست است و باید نهادهای مختلف در این زمینه توجه ویژهای داشته باشند تا تسهیل در حوزه ورزش معلولان محقق شود البته در شهرداری تهران تلاش شده با ایجاد زیرساختها و ظرفیتهای مناسب در حوزههای مختلف از جمله ورزش لبخند برای افراد دارای معلولیت به ارمغان آورده شود.
وی با بیان اینکه اکنون شهرداری تهران با مناسب سازی معابر و بوستانها تلاش میکند که زمینه حضور افراد دارای معلولیت در جامعه را تسهیل کند گفت: البته از نظر مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز برای معلولان چالشهایی وجود دارد و نیاز دارد که زیرساختهای فرهنگی لازم نیز برای معلولان فراهم شود و چالشهای آنها پیگیری شود.
۱۲ آذرماه برابر با سوم دسامبر در تقویم جهانی بهعنوان روز جهانی معلولان ثبت شده است، روزی که مهمترین هدف آن از یکسو آگاهیبخشی به جامعه نسبت به شناخت صحیح و درست جامعه معلولان و توجه به توانمندیهای آنها در حوزه فرهنگسازی اجتماعی است و از سویی دیگر، آشنایی جامعه معلولان با حقوق خود بهعنوان شهروندان عادی جامعه است.
نظر شما