محمد حبیب آگهی معاون برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه ای فارس روز دوشنبه عملکرد این شرکت در حوزه فعالیت های دانش بنیان را تشریح کرد و بیان داشت : قراردادهای تحقیقاتی منعقد شده با شرکت های دانش بنیان در حوزه برق و انرژی در این استان قابل توجه است بطوریکه ۶ قرارداد تحقیقاتی در زمینه ساخت داخل تجهیزات مورد نیاز صنعت برق، با مبلغ ۱۰میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال منعقد شده است.
معاون برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه ای فارس اضافه کرد : ۲ مورد از این قراردادها پایان یافته و هم اکنون مورد استفاده می باشد. همچنین تعداد ۱۲ پروژه تحقیقاتی مطالعاتی به مبلغ ۳ میلیارد ۸۱۴ میلیون ریال توسط شرکت های دانش بنیان انجام شده است.
مهندس حبیب آگهی در ادامه با بیان اینکه حمایت از شرکت های دانش بنیان در جهت تجاری سازی و صنعتی سازی محصولات وخدمات آنها یک اولویت و در راستای شعار سال است افزود: علاوه بر قراردادهای تحقیقاتی با شرکت های دانش بنیان، در زمینه توانمندسازی و کمک در جهت ارتقای محصولات و خدمات شرکت های دانش بنیان به منظور کاربردی شدن محصولات در صنعت برق و قابلیت ارائه به عنوان محصول تجاری از سالها پیش اقداماتی با همکاری نخبگان در شرکت های دانش بنیان انجام شده که منجر به ساخت رله های حفاظتی، تجهیزات و کارتهای مربوطه شده است.
معاون برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه ای فارس اضافه کرد : هم اکنون تولیدات این شرکت ها بصورت یک محصول کاملاً صنعتی تجاری سازی شده و در صنعت برق مورد استفاده می باشد که از جمله آن می توان به حمایت از ساخت رله های حفاظتی اضافه جریان و خطای زمین نیومریک ، حمایت در جهت ساخت رله های حفاظتی نیومریک خطای حساس زمین (SEF)، رله اضافه/کاهش ولتاژ، صفحه آلارم با قابلیت اتوماسیون ، حمایت از ساخت و تجاری سازی انواع رله های کمکی مانند رله های نظارت مدار قطع (TCS)، رله تریپ، رله Lock out و تست بلاک مدارات حفاظت و حمایت از تولید و استفاده از روکش عایقی محافظ خطوط انتقال در مقابل پرندگان نام برد.
حبیب آگهی یاد آور شد : حمایت از ساخت و ارتقای دستگاه ثبات خطا (Fault recorder) ، حمایت از شرکت های دانش بنیان در قالب قراردادهای خدمات مشاوره و خرید محصولات نیز از دیگر مواردی است که در این راستا انجام شده است.
مهندس نوید اقتدار پور مدیر دفتر تحقیقات و کنترل کیفیت برق منطقه ی فارس نیز در تشریح اقدامات انجام شده در راستای حمایت از فعالیت های دانش بنیان و فناور گفت : علاوه بر انجام پروژه های تحقیقاتی حمایت از شرکتهای دانشبنیان داخلی و مراکز فناور در قالب قراردادهای خرید خدمات مشاوره و یا خرید محصولات نیز انجام شده است که از سال ۱۳۹۶ تا پایان ۱۴۰۰ تعداد ۳۳ قرارداد با مبلغی بالغ بر ۵۸۶ میلیارد ریال منعقد شده است.
اقتدار پور ، با تاکید بر لزوم تداوم حمایت از شرکت های دانش بنیان در حوزه برق و انرژی خاطر نشان کرد : الزامات مختلفی وجود دارد که حمایت از شرکت های دانش بنیان را ضروری ساخته است که از جمله آن توسعه فناوری دانش بنیان در جهت قوی شدن اقتصاد کشور ، حمایت و تلاش برای افزایش ثروت کارآفرینان ناشی از به کارگیری علم در کسب و کارهای دانش بنیان ، ترویج راه اندازی کسب و کار روزآمد و با سطح فناوری بالا و دارای ارزش افزوده بیشتر در کشور ، ترویج و توسعه حل مسائل کشور با بهترین و روزآمدترین روش های مبتنی بر دانش و کاهش ریسک راه اندازی کسب و کارهای نوآورانه و فناورانه که ارزش افزوده بالایی برای کشور دارند می باشد.
مدیر دفتر تحقیقات و کنترل کیفیت برق منطقه ی فارس اضافه کرد : بالا بردن احتمال موفقیت کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و افزایش اشتغال دارای ارزش افزوده در کشور نیز دو عاملی است که حمایت از فعالیت های دانش بنیان را اجتناب ناپذیر کرده است.
نظر شما