به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وی در پاسخ به پرسش خبرنگاران در مورد آمادگی اروپا و جهان برای قیمت های بالاتر گفت: قیمت تغییر می کند. یک مساله روشن و غیرقابل انکار است و آن اینکه اتخاذ این تصمیمات، گامی به سوی بی ثبات کردن بازارهای انرژی جهانی است.
هفته گذشته اتحادیه اروپا در زمینه تعیین سقف قیمت برای نفت روسیه به ارزش بشکه ای ۶۰ دلار به توافق رسید که از روز جاری (دوشنبه) به اجرا گذاشته شد.
این سقف قیمت هر دو ماه مورد تجدیدنظر و بازنگری قرار می گیرد تا ۵ درصد زیر شاخص آژانس بین المللی انرژی باقی بماند.
کشورهای عضو گروه هفت و استرالیا نیز در مورد تعیین سقف قیمت ۶۰ دلاری برای نفت روسیه به توافق دست یافته اند.
پسکوف در عین حال گفت که مسکو آماده پاسخگویی به تحریم اتحادیه اروپا علیه فرآورده های نفتی روسیه و ارائه سقف قیمت برای نفت مسکو در غرب است.
وی در پاسخ به پرسشی درمورد واکنش مسکو افزود: تصمیم آماده اتخاذ است. یک مساله بدیهی است، ما سقف قیمت را به رسمیت نمی شناسیم.
امروز ۵ دسامبر برابر با ۱۴ آذر تحریم عرضه نفت روسیه از طریق دریا به اتحادیه اروپا به اجرا گذاشته می شود.
سخنگوی کرملین در ادامه گفت که تحریم های ضد روسی بی تردید به کشورهای اروپایی اعمال کننده آن ضربه می زند.
پسکوف در مورد تاثیر تحریم ها بر روسیه افزود: بدیهی است که مشکلاتی خاص به دلیل تحریم ها به وجود می آید، اگرچه تاکنون حیاتی نبوده است.
وی تاکید کرد: متخصصان امر به خوبی روند تطبیق اقتصاد روسیه با این شرایط را می بینند و انکار این مساله، غیرحرفه ای است. بعلاوه، غیرحرفه ای است که ضربه تحریم ها به کشورهای اروپایی پنهان شود، منظورم تحریم هایی است که اروپایی ها علیه ما وضع کرده اند.
سخنگوی کرملین یادآور شد: این ضربه، مبرهن است. همان آسیب هایی که آن تحریم ها به اقتصاد آلمان وارد می کند، متخصصان ما، متخصصان در بروکسل و برلین به خوبی از این مساله آگاه هستند.
پیش از این اولاف شولتس صدراعظم آلمان گفت از آغاز اقدامات نظامی در اوکراین، روشن بود که تحریم ها برای مدتی طولانی ادامه می یابد و تاثیر این محدودیت ها هفته به هفته در حال افزایش است.
وی تاکید کرد که مسکو باید دریابد که در صورت تلاش روسیه برای دیکته کردن مفاد معاده صلح، حتی یک مورد محدودیت نیز لغو نخواهد شد.
جنگ اوکراین تنها چند ماه با یکساله شدن فاصله دارد. جنگی که در تاریخ ۲۴ فوریه (۵ اسفند) آغاز شد و همچنان با واکنشهای تحریمی اروپا به آن، تمام پیامدهای این تصمیم و نیز با حمایتهای تسلیحاتی از کییف ادامه دارد. درحالی که آخرین بستههای تحریمی اتحادیه اروپا علیه مسکو، نفت و گاز را شامل شد و با واکنش روسیه کشورهای این اتحادیه را گرفتار بحران انرژی کرد، این کشورها همچنان تلاش میکنند با کاستن از درآمد نفتی، کرملین را از ادامه جنگ اوکراین منصرف کنند.
نظر شما