شرکت‌های دانش‌بنیان پیشران‌های توسعه اقتصادی هستند

اراک - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: شرکت‌های دانش بنیان پیشران‌های توسعه اقتصادی استان هستند و باید حمایت از آنها در دستور کار ویژه قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، آیت الله «قربانعلی دری نجف‌آبادی»روز دوشنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان مرکزی، افزود: حمایت های مادی و معنوی از مراکز پژوهشی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و بهره گیری از مشاوران دفتر تحقیقاتی و استفاده از تجارب داخلی و بین المللی مد نظر ویژه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: باید با بهره گیری از ظرفیت جوانان انقلابی گره مشکلات کشور را بگشائیم و دستمان را از وابستگی به بیگانگان کوتاه کنیم و حضورمان را در بازارهای علمی و توسعه صادرات قدرتمند کنیم.

امام جمعه اراک با بیان اینکه باید صادرات غیر نفتی را جایگزین صادرات نفتی کنیم گفت: مجاهدت، همت، غیرت و مردانگی نیاز است چرا که با تخریب و اغتشاش راه به جایی نمی بریم.

آیت الله دری نجف‌آبادی ادامه داد: همه در یک کشتی نشسته ایم و باید این کشتی را در این دهه به رشد و شکوفایی و سرمنزل مقصود برسانیم.

وی افزود: چنانچه تاریخ ۳۰۰ ساله کشور را ورق بزنیم می بینیم چه رویدادهایی را ملت بزرگ ایران گذرانده اند ، باید این سرزمین مقدس را به سرزمین جدیدی با تمام ارزش ها که پایه های آن علمی، فناورانه، مهارت افزایی تبدیل کنیم.

امام جمعه اراک گفت: منافقان کوردل در کشورهای غرب و شرق ، کومله ها، تجزیه طلبان ، از زنان به عنوان ابزاری برای دستیابی به اهداف شوم خود استفاده می کنند اما از دیدگاه اسلام زنان دارای شخصیت و عظمت هستند چرا که الگوی زنان ما فاطمه الزهرا ( س) و حضرت زینب(س) هستند.

آیت الله دری نجف‌آبادی با بیان اینکه نخبگان و جوانان انقلابی دانشگاهی موتور محرکه کشور هستند، گفت: برای رقابت در صنعت خودروسازی نیز می توان از ظرفیت نسل جوان بهره گیری کرد و نظام جمهوری اسلامی را به عنوان ۱۰ کشور برتر خودروساز در دنیا معرفی کرد.

رئیس دانشگاه اراک نیز در این آیین بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی افرادی را که بخواهند فناوری و علم جدید ایجاد کند زیر چتر حمایتی قرار می دهد.

«مجتبی ذوالفقاری» افزود: معضل کنونی در حوزه دانش بنیان، تجاری سازی کسب و کارها است که برای تحقق آن باید یک اقدام جدی انجام داد.

وی تاکید کرد: در مسیر علم و فناوری باید گام‌های موثرتری برداشت و با توجه به اینکه نسل جدید نسبت به انجام فعالیت های سنتی تمایل زیادی ندارند و بیشتر از ظرفیت سیستم های نوین و هوشمند بهره گیری می کنند، باید نوع نگرش ها تغییر کند.

رئیس دانشگاه اراک اظهار داشت: برای نسل جدید جامعه چالش ، جذابیت پژوهش و آموزش است و از این رو باید با رعایت اصول و مبانی، این مهم را بپذیریم و انجام فعالیت های پژوهشی به سمت و سوی شیوه جدید سوق داده شود.

ذوالفقاری بیان کرد: یکی از اقدامات برجسته دانشگاه اراک، ایجاد ارتباط با صنعت و جامعه است و در این راستا به عنوان نخستین گام تعامل و همکاری مناسبی با شرکت ماشین سازی اراک کلید خورده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha