استاندار اصفهان: شان و منزلت دانشجو نباید با تاثیرپذیری از دشمن زیر سوال برود

اصفهان - ایرنا - استاندار اصفهان گفت: نباید اجازه داد شان و منزلت دانشجو و دانشگاه به‌راحتی و با تاثیرپذیری از دشمن زیر سوال برود و دانشجوی موافق یا غیر موافق باید همواره این موضوع را مبنا قرار دهد.

به گزارش ایرنا، سید رضا مرتضوی روز سه شنبه در نشست با نمایندگان تشکل های دانشجویی استان در محل تالار شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، افزود: چالش ها و مشکلات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی بسیار است اما فرایندی که این اعتراض ها را به اغتشاش و ناامنی می‌کشاند درست نیست.
استاندار اصفهان با بیان اینکه دشمن با بمباران فکری، برخی از جوانان ما را به اسارت در آورده است، گفت: باید مراقب باشیم کسی که قصدش آشوب است وارد جمع های اعتراض آمیز نشود.

وی تصریح کرد: گاهی نمی دانیم سهم ما در امنیت کشور چه قدر است، اجازه دهیم دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی کار خودشان را بکنند و مطمئن باشیم تلاش ها و اقدامات آنها به نفع همه ما خواهد بود.

مرتضوی افزود: قدرت های استکباری امروز با سانسور شدید امید را در مجموعه تحت سلطه خود زنده نگه داشته اند اما از آن طرف همه تلاش خود را برای نا امید ساختن مردم ما به کار گرفته اند.

استاندار اصفهان گفت: در شرایط امروز ضمن اینکه نباید امید کمرنگ شود لازم است اقشار مختلف مردم و مسئولان همه در کنار هم برای رفع نقص ها و کاستی های داخل کشور حرکت کنند.

استاندار اصفهان گفت: نیازمند پایه گذاری روند جدید در کشور برای مقابله با سلطه امپراطوری رسانه هستیم.

استاندار اصفهان: شان و منزلت دانشجو نباید با تاثیرپذیری از دشمن زیر سوال برود

وی در پاسخ به پرسش برخی دانشجویان در باره اتفاقات اخیر کشور اظهار داشت: کسانی که در مقابل وحدت و پیشرفت ایران در این ۴۳ سال تاب‌آوری ندارند تلاش کردند با طرح توطئه های مختلف و راه اندازی جنگ رسانه به این مساله هجمه و خدشه وارد کنند.

وی با بیان اینکه آشوب و التهاب اخیر با هدف سنگ اندازی در مسیر حرکت نظام و انقلاب صورت گرفت، افزود: همزمان با این اتفاقات در برخی مناطق کشور از جمله اصفهان آرامش بیشتری بود که علت آن به اثربخشی مجموعه های مختلف فرهنگی اصفهان، نقش رسانه های داخلی و حضور مسوولان بین اقشار مردم بر می گردد.

استاندار اصفهان تاکید کرد: رخدادهای اخیر کشور بیانگر این حقیقت است که دانشجویان در کنار تحصیل باید خود را برای روز مبادا نیز آماده کنند.

همچنین وی در باره طرح‌های انتقال آب به اصفهان بمنظور احیای زاینده رود، گفت: از ابتدای مسوولیت در استانداری اصفهان موضوع زاینده رود و فرونشست زمین در اولویت برنامه ها قرار گرفت و با تشکیل قرارگاه پذیرای دغدغه مندان و صاحبنظران در حوزه آب و زاینده‌رود بودیم.

مرتضوی تهیه "بسته احیای زاینده‌رود" را نتیجه عملکرد این قرارگاه عنوان کرد و افزود: این بسته حاوی نظرات کشاورزان، مهندسان، دانشگاهیان و گروه های دیگر است و تلاش کردیم همه اهداف این بسته را در مسیر قانونی دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه مساله تامین آب برای استان اصفهان به میز رییس جمهور کشیده شد، افزود: در تامین آب برای استان سعی کردیم نسبت به گذشته تفاوت قائل شویم و این مقوله را نه در سطح استان بلکه در سطح ملی بنگریم.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: برداشت های بی رویه از زاینده رود در سال های قبل، توسعه بخش کشاورزی، اضافه برداشت هایی که منجر به تخلیه آبخوان شده و توسعه پُمپاژ قانونی و غیرقانونی آب با امکان برق رسانی در طول مسیر رودخانه بحران ایجاد کرده است بطوریکه ذخائر آب، ۱۳ میلیارد مترمکعب کاهش پیدا کرده است.

مرتضوی ادامه داد: با کمبود یک میلیارد متر مکعب آب در منابع نسبت به مصارف در استان رو به رو هستیم، از این رو مدیریت مصارف و منابع آب از رویکردهای استانداری بوده و در این زمینه مصوباتی داشته ایم.

استاندار اصفهان تصریح کرد: در باره شفاف سازی مصارف و منابع آب در استان در پنج محور مدیریت مصرف، مدیریت پساب، ساماندهی زاینده‌رود و کنترل برداشت‌های غیرقانونی، تغییر الگوی کشت و تامین آب برنامه ریزی جامعی صورت گرفت که با تمام توان به دنبال عملیاتی کردن آن هستیم.

مرتضوی از تامین آب برای استان اصفهان در قالب طرح‌های متعدد خبر داد و گفت: از آنجا که نمی‌توانیم سالیانه یک میلیارد کمبود مصرف آب را با مدیریت مصرف جبران کنیم باید راه های دیگری هم برای تامین آب در حوضه زاینده رود اتفاق بیفتد.

وی بهره‌مندی اصفهان از خلیج فارس با آبگیر مستقل را از جمله این طرح ها عنوان کرد و گفت: از دوره قبل تامین آب از خلیج فارس در دستور کار استان و در حد مطالعات پیش رفته بود و اکنون توانستیم در استان مجوز یک آبگیر مستقل را اخذ کنیم.

استاندار گفت: تلاش کردیم در این دوره زمانی مسائل آب استان را حل کنیم اگرچه اجرای طرح های آب زمانبر خواهد بود.

وی همچنین تاکید کرد: نوسازی و تقویت ذخیره مدیریتی استان را در دستور کار قرار دادیم و اکنون بخش قابل توجهی از مدیران استان جوان هستند.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: رتبه اصفهان در حوزه اشتغال و کسب و کار در سال گذشته ۲۳ بود اما اکنون رتبه پنج را این زمینه داریم که نمود برنامه ریزی موثر و تلاش هدفمند است.

به گفته وی، زیربنای حذف ارز ترجیحی، کمک به تقویت همه زیر مجموعه های فرهنگی و اجتماعی کشور و استان برای رفع آسیب های اجتماعی است.

به گزارش ایرنا، نشست استاندار اصفهان با نمایندگان تشکل های دانشجویی در محل تالار شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در آستانه روز دانشجو برگزار شد.

در این جلسه نمایندگان تشکل های دانشجویی به بیان نظرات خود در باره مسائل روز کشور و استان و شرح نیازهای دانشجویان در بخش های مختلف پرداختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha